Aymiraaymiram sadece karindan bakılıyor. Normal ultrason gibi ama inanılmaz detaylı herkes ben gitmeden sadece parmak sayılıyor gibi parmaklarına kadar saydılar diyorlar sadece o değil 😁 küçük dili dili dilinin uzunluğu yutak ne bilim midesi dolumu mesafesi dolumu böbrekleri çalışıyor mu kafa içi sıvı ölçümü yüzünün oluşumunda göz ağız burun açıları hepsine sıra sıra bakıyor çocuğun tüm organları aklınıza gelen sıra sıra bakıyor. Anneden bebeğe giden damarlar kan basıncı plasenta da katlanma ölçümü ne bilim beslenme için yeterli kan akışı var mı gibi gibi bir sürü detay bakılıyor. Bunların hepsini cm cm ölçülüyor aralarda renkli gösteriyor benim bebem pek bi inattı 1 saat yüzünü bekledik gittiğim doktor kahve çikolata verdi yürüttü gel dedi sabırla da bekledi sonunda da 6 renkli foto verdi tüm detayları bi raporla verdi. Normal ya da Normal olmayan durumları tek tek açıklayarak baktı. Buna girince de Normal ultrason sanki bisey ifade etmiyor gibi oldu bana gene gene gidesim geliyor hem görmeye doyamadım hem sağlık durumu daha net oluyor 😁 hayırlı güzel haberler alın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım