Elifya1 Reglime bi hafta kala sarı gibi bi akıntı geliyo ve çok şekilde. Normal mi ? Gebelik vardır belki diye düşündüm ama test yapıyorum negatif. Ama göğüslermde şişlik var baya anlam veremedim. Enfeksiyon falan mı acaba ?
Hulo2105 Elifya1 geç yumurtlama da olabilir. Gebelik belirtisi de olabilir. Benim de akıntım ve göğüs ağrım vardı. Reglim 2 gün gecikti erken test taptım hamile olduğumu öğrendim. Sende gecikince test yap canım
Esragok-k1 Hulo2105 canım bende 12 haftalık hamileyim beyaz akıntı neyden oluyor hani her ay regl oluyorduk ya o tarih yakınlaştığı için mi
Merve-metin Elifya1 üşütmeden kaynaklı olabilir dışarda girdiğimiz tuvaletler ne kadar temiz olabilir ki oradan bile mikrop kapabiliyoruz temizlikle alakalı değil canım ama dr görünmende tabi ki fayda var
Elifya1 Merve-metin neyse zaten 30 unda randevum vardı doktor görür artık Ben üç lt su içiyorum dışarda da hani her an kullanıyorum mecburen. Muhtemelen ordan kapmış olabilirim
Hulo2105 Esragok-k1 canım benim vücut haliyle gebeliğe alışmaya çalışıyor. Rahim ,vajina genişliyor. Bunun sonucunda akıntı oluyor.
Merve-metin Elifya1 aynen öyle canım bol su enfeksiyonu atar mecbur dışarda kalınca girmek zorunda kalıyoruz canım ona yapacak bişey yok çok geçmiş olsun bide ayaklarını sıcak tut ayaktan bile üşütüp enfeksiyon olabilir