Nurmert Sfyhtpglu dikiş alınınca mıı ?? Oldu ama vajinal muayene de ettiği için dikişten mi kaynaklı muayeneden mi kaynaklı onu bilmiyorum sürekli açıklık kontrolü yapıldı çünkü 🤭
nb- Sfyhtpglu evet baya ilerledim aslında ben de 17 18lerde nasıl geççek diyodum hayılrısıyla hepimize inşallah :)
Sfyhtpglu Nurmert aynen dikişten sonra bende de oldu da bi sormak istedim 🫠 dikişler alındıktan sonra bide açıklık muayenesi yaptı bilemedim bende hangisinden geldiğini 1 2 gün sürebilir dedi
Nurmert Sfyhtpglu evet evet açık pembe şeklindeydi kanama bende hangisinden bilemiyorum tabi ama kanama oldu , ama o hissin mükemmelliği gerçekten her şeye değer 😍
seymakrky Sfyhtpglu ayy gözün aydın canım dikişler alınmış darısı biz bekleyenlerin başınaaa 😍 o rahatlığa kavuşmayı ben de o kadar istiyorum kii inşallah nasip olur 🥲 Hayırlısıyla sağlıcakla kavuş inşallah evladına doğumunu da Rabbim kolaylaştırsın inşallahhh 🌺
Sfyhtpglu seymakrky teşekkür ederim canım benim hayırlısıyla inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin 🥰🥰🥰🥰
Nurmert Sfyhtpglu hiç belli olmaz , benim 2-3cm arasıydı , bi anda 4e kadar geldi mesela sonra durdu suni sancıya rağmen 😢. İnşallah sen normal doğurabilirsin 2-3güne kalmaz 🤭
Nisanyagmurum Nurmert gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah 😍 bejde serklajli gebeyim 36. Haftadayiz normal doğum mu yaptınız
Nurmert Nisanyagmurum amin çok sağolunn size de şimdiden sağlıkla güzel doğumlar dilerim çok az kalmış sizin de🙏 benim açılma ilerlemediği için sezeryana döndü doğumum çok istemiştim normal olsun ama olmadı , önemli olan sağlıkla kavuşmak neyseki 😇🩵
Nisanyagmurum Nurmert tabiki mühim olan bebislerimizin açıklık var diye dikiş atıldığı için normal oluyor sanmıştım
Sfyhtpglu Nazany dikişler alındıktan sonra ağrı diye bişey yok kuş gibi hafifliyorsunuz evet biraz kanamam oldu dün bugün bakacağız bakalım ne durumda
Nurmert Sfyhtpglu resmen şey diyorlar , bu zamana kadar ben gelmek için elimden geleni yaptım siz izin vermediniz şimdi de ben gelmiyorum işte banane uğraşın der gibi:))