Smr28 Kızlar 33 haftadayım aldıklarımı yıkıycam ama nasıl yapcm bilmiyorm mesela pelüş kıyafetler aldım onları da yıkasm mı ? Birde böyle eldiven, çorap,ağız mendil, şapka, battaniye gibi poşettinde olan parçaları da yıkamalı mıyım ?
mervemurat16 Smr28 evet hepsini yıkayın peluşları ayrı yıkayın diğer ürünlere belki tüyleri yapışabilir.Onun dışında karışık atabilirsiniz renkleri bile birbirine geçmiyor
Dilan_55 Smr28 bende 31 haftadayim aldığım herseyi yıkadım kayladim pelus yünlü penye pamuk ne var ne yoksa tek seferde yıkadım hiç bi sıkıntı olmadı
Aybarssmom_ Hepsi yıkanmalı ben renklerine göre 3 postaya böldüm yıkayıp kurudukça ütüledim hem bi anda zor da olmadı
Bussraablg Bende yeni yıkadım açık tonları bir attım koyu tonları ayrı attım birde hırka yelek battaniyeleri ayrı attım zaten 30dk programa attım bi sıkıntı olmadı
Filiz_76 Smr28 hepsini aynı amda yarım saatlik programda yıkadım ve hiç bişy olmadı sadece tozu gitsin zaten yeni hepsi sıcak ayarda ütüleyin kaldırın yeterli olacaktır çok detaya gerek yok diye düşünüyorum benim de ilk çocuk zaten sorma böyle çamaşırlara özenimiz pek olmaz bence çocukla uğraşmaktan ben güzelce yıkadım evde kuruttum ütüledim mis gibi s
cokbilmismom Tabi ki hepsi yıkanacak özellikle peluslar yıkanmadan asla olmaz çünkü çok tuy dokuyor yıkanınca bir nebze gidiyor o tuy dökmesi. Ben aldığım oyuncaklarıda yıkayacağım mesela. Sonuçta mağazalarda depolarda yerlerde sürünüyorlar