Aysnr11 Merhaba, klima ile ısınan evler sürekli klima açık elektrik faturası ne kadar geliyor ? tadilat nedeniyle bir kaç ay doğalgaz olmayacak klima ile ısınacağız hiç kapatmasam sürekli aynı kademede açık kalsa çok gelir mi elektrik merak ediyorum 😄
Zynp12 Aysnr11 ilk evimde dogalgaz vardı ama isitmiyordu izmirdeyiz geldiğimiz sene şansa aoguktu kışı 25 te aynı ayarda calistiriyirdum geçen hım 1000 geldi bu sene farklı eve geçtim dogalgazli ama bu sene aynı mod olursa çok gelmez diye umuyorum bu ay deneme ayı olsun sizin için 🥰
NewbieMommy Aysnr11 Sabah 9da klimamız açılır gece 4 gibi kapatırız. Evde neredeyse hergün bulaşık makinası 2günde 1 çamaşır makinası + kurutma makinası çalışır bu ay 270 geldi. Önemli olan enerji tüketiminin iyi olması
Anonimkup Yani aslında nerede yaşadınığıza bağlı biz Antalya’da kullanıyoruz gündüz salonda gece yatak odasında çalışıyor 1.500 falan geliyordu maksimum
Aysnr11 Anonimkup Osmaniye de yaşıyoruz soğuk bir şehir değil 26-27-28 civarı açıyorum evim de küçük holde takılı tüm ev ısınıyor bu ay yeni taktırdık umarım fatura çok gelmez 😄
Zynp12 Aysnr11 evet klima geçen kış o fiyatlarda gelmişti bana ama bu yıl bilmiyorum yazında kullandim sıcak diye ama 600-700 arasi geliyirdu İzmir’in sıcağı fazla olunca bizde daha sıcak olan bı eve geçtik kış için yazında klima açıyoruz ful
Zynp12 Aysnr11 yani hemen hemen bazı klimalar fazlada yakabiliyor bı deneme yapın bakalım nasıl olacak