Linaveannesi4 Sağlık ocağından aradılar son kontrol diye heyecanım gittikçe artıyor kızla yavaş yavaş güzel yolu bitiriyoruz bebişimle sizler ne durumdasınız
Derinnmom Linaveannesi4 sağlık ocağı beni de 16 ocakta tahlil için çağırdı 19 şubatta doğum görünüyor şuan son adete göre. Acaba son kontrol mü olacak
Filiz_76 Linaveannesi4 bende geçen hafta son kontrole gittim artık bebek 5 günlük olunca gelirsin dedi topuk kanı alcaz dedi Allah izin verirse 21 gün yazıyo uygulamada içimdeki his erken gelcem diyo peki sizin kaç haftalık ☺️☺️🌸💙💙
Linaveannesi4 Yazmelegi_ Amin inşallah hiç tanımadığımız insanlardan dua almak ne kadar güzel bisey 🥰
19151992 Benim son 1 günüm kaldı yarın dr kontrolüm var yarına kadar gelmezse müdahale edecek. Sağlık ocağından kontrole de çağırmıyor hiç sadece arayıp doğurdun mu diye soruyor.
Linaveannesi4 19151992 sağlık ocağı 8 ayda galiba son kontrol yapıyor artık anneyle değil çocukla ilgileniyor sizin ondan olabilir
19151992 Linaveannesi4 hiç hamileliğim boyunca tahlil için çağırmadı gel bi tansiyon ölçelim diye aramıştı bi kere 😀
Linaveannesi4 Derinnmom benimde doğum 15 şubat görünüyor evet sizinde son kontrol olur son kez boy kilo kan idrar için arıyor zaten onar size artık gelmeyin son diyorlar banada son dediler bir dahaki sefere bebek için gideriz
Derinnmom Linaveannesi4 ben hiç sağlık ocağında kan idrar vermedim bugüne kadar, sadece tetanoz oldum ve kiloma bakıldı. Benimde 15 mayıs son adetim ve bugün karnımın üstünde şiddetli ağrı var, bebek gidip geldikçe canım yanıyor. 31+1
Linaveannesi4 Derinnmom neredeyse sizinle aynı gidiyoruz ben 5. Ayında bebek hareketlerni hisetim gidip iğne oldum sonra seher ay kan ve kilo icin gitim 7 ayda bir iğne daha oldum 8 ayda son kez kan kilo için gitim sizin çok kısıtlı olmuş
Derinnmom Linaveannesi4 ben şeker yüklemesi felan yapmıştım o yüzden kan tahlili felan istemedi sağlık ocağı, 2 doz tetanoz oldum o kadar