irem1 Merhaba, normalde adetim hiç gecikmez bugün gecikmenin 4. Günü. 2. Günü ve bu sabah test yaptım ama negatif çıktı. Mide bulantım ve halsizliğimde var. Hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu? Hangi testi önerirsiniz
kuelkedisi irem1 şuan ben de aynı şeyi yaşıyorum gerçekten böyle yaşayıp sonradan hamileliği öğrenen var mı çok merak ediyorum ben de :/ benim 10 gün gecikti ve test negatif
Snurcetin irem1 benim adetim 3 4 gün gecikmişti net hatırlamıyorum şu an . Test yaptım negatif. Adetim geciktikten sonraki 7. Gün beta hcg de hamile olduğum ortaya çıktı. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Sizin de gönlünüze göre sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Afro-dit kuelkedisi benimde adetim 2 gün geçti ilaç kullandığım için test yaptım negatif çıktı varsa çıkardı diye düşünüyorum sonradan çıkan var mı acaba kafamda deli sorular 🥺
Yaseminnn2109 Bende bugün 13 geçikti test yaptım çoook silik bi çizgi çıktı bende ikilemdeyim iki senedir istiyoruz üzülmemek için beklemeyi tercih ediyorum en güzeli beklemek galibaaa inşallah sizinde vardır 😍
aslansmommmm Ben varim 3 kez kan testi 8 kez falan idrar testi yaptm kan testini en son adetim 5 yada 6 gun gecmisti sanirsam oyle yaptm ama negatifti gecikmenin 8.gunu pozitife dondu
aslansmommmm Yaseminnn2109 belirti olarak diyorsan canm sadece asiri derecede su gibi bir akinti vardi onun disinda kasiklarima bicak gbi saplanan agri vardinsaga sola donerken vs zaten ordan anladm ben
Elru Selam kizlar Benim gunum 2 gun gecikti akliniza gelecek tum hamilelik belirtilerim var Goguslerim agriyo ayni zamanda siyahi buyumus Tuvalete sık sık gidiyorum Şeffaf akıntım var Ama test yaptım cikmiyo. Bu arada testim birazcik kotu yanilma ola bilirmi??
Elru YesimAykut Amin canim 5 yıl oldu hala bekliyorum🙏🙏Allah isteyen hiç kimsenin kucagini bos bırakmasın🙏🙏