Nisanurr Oy kuzu ya neler çektin sen hamileliğin boyunca hepsi Rabbimin imtihanı muhakkak bi bildiği vardır diyip susuyoruz. Burdan biliyorum seni ve Rabbim bebeğini sana sağ salim kavuştursun sana ve bebeğine dayanma gücü versin sen güçlü bir annesin ve sen gibi güçlü bir melek doğuracaksın. Rabbim acil şifalar hayırlı doğumlar nasip etsin dualarimdasin. 💞
Zeybet edaozdxx sağlıkla doğsun inşallah bebeğin🤲🏻 Canım bana 27. Haftada vurmuşlardı erken Doğum riskimden dolayı. Keşke onu bari yapsalarmış. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.
Cansutkbs Benim de plesanta ayrıldığı için erken doğum olmuştu 320 grm doğmuştu kızım 22 haftalık.. Tabi çok küçük olduğu için yaşamadı malesef 😟 ama sizin haftanız iyi kilosu iyi, herşey güzel olacak siz dik durun sizin psikolojiniz şuan çok önemli ve değerli herşeyi bebeğiniz anlıyor üzülmeyin stres yapmayın bebeğiniz sizinle kalacak inşallah inanıyorum ben🙏😍😊 Yeni doğan gelişti artık en iyi şartlarda bakılıyor prematüre bebişlere🌼 Sağlıkla kalın habersiz bırakmayın.. ❤️
GamzeCan edaozdxx canm bende araştırdım burdaki bi arkadasa 24. Haftada ciğer geliştirici iğne vurmuşlar onun sayesinde yaşıyormuş bebek🙏🏻 Sanada yapsınlar yaa baska bi doktorla falan konus😏
Mel53 edaozdxx yaaaa plesantanın ayrıldığını sen mi hissedip doktora gittin peki, benim de en korktuğum şey çok okudum. İnsanlar farketmez kanama da olmadığı olur falan yazıyordu. Çok geçmiş olsun, inşallah süper sağlıklı bi kızın olur🤗🤗🎈
edaozdxx Mel53 hislerle anlaşılacak birşey değil maalesef. Doktor kendisi muayene ettiğinde fark etti.
nisagokcealmila edaozdxx canım hayırlısıyla sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine🙏kendine çok dikkat et lütfen
Asiiye edaozdxx benimde riskli hemen hemen yakınz 27 +4 allah yardımcın olsun pogestan pruloton depot igne kullaniyorum yatiyorm magnezyum kullaniyormsn kasilma icin
Asiiye edaozdxx baska doktora git ciger gelistirici vurun mutlaka benim de tanidigim 26 haftada dogum yapti ciger gelistirici vurundu 2 tane gayet saglıkli cocuk masallah insallah sende kucagina sag salim alirsin
Ysn edaozdxx plasenta dekolmandam 26 haftalık doğum yaptım ve 4 doz ciğer geliştirici oldum bence sizin gittiğiniz doktorlarda sorun var dekolman olurken baslamisken eve gönderilmez nstde bağlı tutulur ciğer geliştirici yapılır kalp atışları sıkıntıya düştüğü an doğuma alınır lütfen başka hastaneye gidin
edaozdxx Ysn emin ol tek bir hastaneye bağlı değilim canım. Şu an ufak bir sızıntı var olduğundan zaten evdeyim. Durumum ağırlaşırsa zaten giderim durmam. Bilincindeyim herşeyin. Bebeğimin hareketlerine kadar herşeyi takip ediyorum. Bugün iğne konusunda görüşürüm bi doktorla bakalım ne diyecek.
Hafizeipek Ysn ben plasenta ayrılmasından bahsetmiyorum hamileliğinin başından beri çok şey yaşadı onlardan bahsediyorum