Miracleee Korkmam gerekir mi 15 dk dır gecmedi. Yatıyorum geçmiyor. Gezip dolanıyorum evin içinde geçmiyor
petekceee Miracleee bende 22+4 şiddetli ağrıyla uyandım hala ağrıyor sağa dönüyorum sola dönüyorum yok .. ayaklarımın altına yastık koydım şimdi
Canann1601 Miracleee gazınız olabilir soda içebilir, ılık duş alabilirsiniz. Çünkü o haftalarda ben de şiddetli bel ağrısı cekmistm ve saatlerce sürmüştü. Doktoruma yazdgmda gaz sancısı demişti şaşırmıştım. Soda ve ılık duş önerdi denedm ağrı geçmişti on dk ya
Miracleee petekceee duramıyorum ki ağrıdan yatamıyorum. Oturur pozisyondayim şuan hiç kıpırdamadan geçmesini bekliyorum . İnşallah kesilir bu ağrı.
Miracleee Canann1601 ilk gebelik olunca insan panikliyor. Geçti çok şükür. Gaz veya enfeksiyonlar kaynaklı bisey sanirim. Doktoruma soracağım bugün.
Wera Miracleee bir haftadır hastanede yatıyorum ve nst uzamnı oldum sayılır 27.haftadayım bı haftalarda sancı adına bişey diyorlar hatırlamıyorum göğüs hafif altından başlarmış sancı kasıklarda değil migdemize yakın bi yerde bi sızlama yanma gibi bişey varsa sancın vardır canım kasıklarına vuran agrı enfeksiyonun vardır ondnmolabilir kan verince çıkar
Miracleee Wera galiba enfeksiyondan benimki. Kasiklarima da vuruyordu ağrı. Neyseki geçti. Size de geçmiş olsun çok.
Canann1601 Miracleee haklısınız benim de ilk gebelik 38+6 yım o haftalarda ben de ilk defa öyle ağrı yaşayınca tedirgin olmuştum sebebini öğrenince rahatladım 😊geçmiş olsun 🌸
Miracleee petekceee gittim canım. Enfeksiyondan kaynaklı olabileceğini söyledi. Sağlık ocağında idrar testi vereceğim yarın