Anneolmakevlatkokusu Asil uyuyordum ama rüyadan uyandim hergün rüya görüyorum ve her rüyada uyaniyorum
Melos066 Anneolmakevlatkokusu ayak şişliği ve yanması yüzünden uyuyamıyorum rüyalar zaten allak bullak 🤦🏻♀️
Anneolmakevlatkokusu Aybarssmom_ mide yanlasi :( allah yardimcin olsun birde bende böyle gündüz cok uykum var ama gündüz hic rüya falan görmüyorum hep geceleri
Anneolmakevlatkokusu Melos066 valla bendede öyle kiz birde bende böyle hamile oldugumdan beri yatagimda yatamiyorum salonda uyuyorum odamdan rahatsiz oluyorum
Melos066 Anneolmakevlatkokusu bizde kızız ve aynı durum gece 50 kere gidiyorum ayak yıkamaya ama yok imkansız uyuyamuyorum birde kızım uykusunu almış şu an uyanık kıpır kıpır sıpa yok yani biz bakalım kaçta uyuycaz😂
Anneolmakevlatkokusu Blueberry0 oy masallah cok kalmamis allahim sag saglim kavustursun insallah 🧿🌸 ( bunu yazarken durup furuken gözlerimden yas gelmesine ne demeli )
Blueberry0 Anneolmakevlatkokusu ☺️çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏 cümlemize. hormonlardan kaynaklı herşey😂 diş ağrısı yüzünden gram uyumadım yarın doğum temizliği yPıcM valla nasıl yapacam bilmiyorum offff canım çok yanıyor 😑😑😑