Bebekannesiii_ ilknurklnc1 size bağlı bir şey bu sonuç fikrinizi değiştirmeyecekse yaptırmanıza gerek yok
Zhra42 ilknurklnc1 Onda birşey yokki kan alıyorlar ona göre bakıyorlar ben 3.hamilelipimde röntgene girmiştim ama hamile olduğumu bilmiyordum sürpriz bir bebek oldu ne olur ne olmaz diye yaptırmıştım
Sena3434_ ilknurklnc1 bende yaptırdım sadece kan verdim çok şükür bir şey çıkmadı korkmana veya tereddüt etmene gerek yok 😊
ilknurklnc1 Bebekannesiii_ değiştirmeyecek ama bir yandan yaptırsam içim rahat eder bir yandan yaptırmazsam aklımda kalırmı diye düşünüyorum
ilknurklnc1 Zhra42 doktorum istersen zeka testini yaptırmayabilirsin ama ultrasonu yaptırmanızı öneririm dedi
Bebekannesiii_ ilknurklnc1 yaptırın en azından içiniz rahat eder sonuçta sadece kan vereceksiniz bir gününüzü ayırın
Zhra42 ilknurklnc1 Siz bilirsiniz ben sadece ikili test yaptırdım tamam onu da dediğim gibi olduğu için yoksa öbür çocuklarım da yaptırmadım
Bebekannesiii_ ilknurklnc1 evet kan veriyorsunuz ama öncesinde ense kalınlığına bakılıyor tok gidin aç gitmeyin