Mercimeek umrumdadegil al benden de o kadar birilerinin bana birşeyler yapması beni rahatsız ediyor:( şifa olsuunn
umrumdadegil Mercimeek ya bi de birilerinden bi yere kadar isteyebiliyor insan illaki kendi kalkıp yapacağı şeyler oluyor Allah yardımcımız olsun 💜aminn
Arzuanne umrumdadegil evet bende bu ara çok erken doğum riski görüyorum valla 35 i geçse rahatlıcam burda da yenidoğan olmadığı için iğne de vurmadılar korkuyorum hep tedirginim saha 32. Hafta
Mercimeek Arzuanne bende çok fazla rastladım çevremde de hep erken doğum oldu kafayı yedirecekler bana yeminle psikolojik olarak çöktüm inşallah 36 yı bekleriz en azından hepimiz
Mercimeek umrumdadegil insta varsa oradan konuşalım ya valla böyle birilerini görğnce nasıl rahatlıyorum
Arzuanne umrumdadegil beni eve gönderdi burda yapacak bir şey yok çok istersen Balıkesir perinatoloji ye gidip rahim uzunluğu ölçtür dedi ben özelde baktırdım zaten ona başka da bir şey yapmadı
e_blue_sky_a Beyzab95 aman dikkat et şeker asla yok şekerli unlu namul tatlılar…. beyaz un makarna princ pilavı yükseltiyor sık dişini biraz doğumdan sonra yeriz 😀
Beyzab95 e_blue_sky_a annem tost yaptı ilk defa yedim bu saatlerde kepek tarzı ekmekten 1 saat sonra ölçtüm çıkmadı demek ki beyaz unlar vs çıkartıyor değil mi
Bimiyendis umrumdadegil ben 2 doz vurruldum sadece uykusuzluk yaptı bende o da 1 gün sürdü. 32de başladı sancılar, yarın 36 olacağız. Stres yapma ilaçlarını düzenli kullan, inşallah zamanını bekler bebiş
umrumdadegil Bimiyendis yok sadece onu verdi kendi doktorum 1 hafta sonra çağırdı o başka bişey başlatır mı bilmiyorum. Hangisi daha etkili acaba
e_blue_sky_a Beyzab95 evet beyaz unla yapılan hersey, içinde kesme ya da toz şeker olan şeyler…. aşırı yemek…. pirinç patates havuç gibi şeyler….. meyve günde 1ogun ye dedi bana dahiliye 2 çok dedi mesela
Beyzab95 e_blue_sky_a hadi ya eşim bana bir meyve doğuruyor maşallah akşam yemeğinden çok dkkdkdk yemeyeyim o zaman ben meyvelerden sonra hiç ölçmüyorum çünkü sabah kahvaltı da mandalina yedim o çıkarttı sabah şoka girdim
e_blue_sky_a Beyzab95 günde 1buyuk ayva ya da 1 büyük armut vs yenir. Ama kocaman Bi meyve salatası çok gelebilir. Ama tabii bu şekeri olanlara……. sizi bilemiyorum şöyle yapabilirsiniz ne zaman yerseniz yedikten tam 1saat sonra ölçüm yapıp kadın doğuma götürün.