Smha2309 Merhaba arkadaşlar öncelikle Rabbim tüm evlatları ailelerine bağışlasın hamişlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🏻❤️ Biz neredeyse 2, 3 hafta kızımız doğdu doğacak diye bekledik çok şükür dün kucağımıza aldık Aralık ayının inatçı yavrularından biri oldu kızım iki üç gün üst üste hastaneye ağrıyla gidip geldik her seferinde açılma yok nişanın gelmemiş falan filan eve elimiz boş dönüyorduk taki pazar akşamına kadar eşimle evlilik yıl dönümümüzü kutlamaya çıkmıştık ani gelen kusmalarım yüzünden erkenden hastaneye koştuk açılmanız 1cm deyip eve gönderdi gece 2 de tekrar gittik hala 1cm ama senin yapın güzel doğurursun bekle dedi bitmeyen ağrılar üst üste gelmeye başladı sabah 5 gibi tekrar gittik 2 cm olmuş dedi ebe eve gönderdi ılık duş alıp tekrar 10 gibi hastaneye gittik açılmanız 3 cm dediler nst de sancı çıkınca yatırdılar bi türlü açılma olmadı saat 4 oldu hala açılma yok ve sancılar üst üste iki dkda bir gelmeye başladı bi saat bekledik suni sancı verdiler etki etmeyince dayanamadım gücüm yok alın artık sezaryene diye bağırdım ve alındım aradan 15 dk geçti kızımı ilk defa ameliyathanede gördüm ağladım çünkü ufacık 3 kg dı kokusu ağlayışı herşeyiyle muhteşemdi miniğim 🥰 İşte böyle eziyetle geldi inaçtı kızım ❤️ Zor oldu pazar akşamından pazartesi akşamına kadar çektiklerim çok şükür kokusunu alınca unutuyorum o kadar muhteşem ki Rabbime hamdolsun ❤️🙏🏻 (Uzun oldu hakkınızı helal edin )🤱🏻
Smha2309 Merveanneoluyor Allah razı olsun inşallah rabbim tüm evlatlarımızı ailelerine bağışlasın 😘❤️
Smha2309 Fhryhsn spinal anestezi ile oldum canım sonrası bel ağrısı var tabi her türlü zahmeti var anne olmak kolay değil 😬
SevilCoskun Rabbim sağlikla anali babali büyütmeyi nasip etsin. İlk doğumumda bende ayni şeyleri yaşadim 2. doğumumda inşallah yine önce normal denemek istiyorum.
Smha2309 SevilCoskun allah razı olsun canım benim ben öldüm resmen en son duvarları yumrukladım normal doğum ve suni sancı kafayı yedirdi şuan dada bel ağrısı çekiyorum Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin gerisi unutuluyor zamanla 🥰😍