Zeynooooooo alpseda_ bende bir ara oyle oldum sonra kendi kendime konusub kendime sanki guç verdim cok sukjr yine vakti vaktinde kiliyorum
Krtcm Zeynooooooo ben hocama sordum sandalyede kılabilirmişiz ama sadece secdeye giderken oturacak şekilde diğer şeyleri ayakta yapacaksın yada oturarak kılabilirsin
alpseda_ Serendipity16 evet canım haklısın bildiyiniz dua falan varmı bu ağır psixolojiden kurtulmalıyım çok uşengeç oldum
Serendipity16 alpseda_ halsizlik yorgunluk bitkinlik için her gün 130 defa ya kaviyyü ya metin okumuştum ben iyi gelmişti cidden sizde okumaya çalışın inşallah düzelirsiniz
Birsen56 Zeynooooooo allah kabul etsin bende 23 +2 ve 2iz gebesiyim namaz kılarken sancım oluyo karnımın içi yanıyo ama halen kılıyom oturarak hiç kılmadım yada sandalyede denemedim sanırım ilerde bende öyle kılcam çünkü oturup kalkmakta zorluyo beni
Semaatrkz Zeynooooooo merhaba ben 20.haftaya kadar kılabildim ayakta fakat sonradan karnım büyüdükçe kendimi kaldıramadığım için oturarak kılmaya başladım 36.haftadayım hala da oturarak kılıyorum Allah niyetlerimizi kabul etsin ❤️🌸
Parlakk Zeynooooooo oturarak kılıyorum ben videolardan nasıl yapıldığına bakmıştım öyle basladim bende çok zorlanıyordum rabbim kabul etsin hepimizinkini