Aslishn Mucizem... sana neden mucizem diyorum biliyormusun bebeğim, cunku bize biraz naz yaptin :) tam 13 aydir seni bekliyorduk... oyle mutsuzdukki gelmedigin icin hep doktorlara gittik ilaclar kullandim sirf senin icin. Sonra antalya ya tasinmaya karar verdik. Bu arada biraz kafamizi toparlamak istedik dusunmemek istedik. Ruyamda gordum sonra seni... dedim acaba mucizem geldimi ? Yinede biraz beklemek istedim annecim. 9 aralik 2018 gunu kahve falinda bir bebek cikti ve iyice umutlanmaya basladim. Dedimki test yapmaliyim :) 10 aralik 2018 de babana dedimki bana plastik bardak bulurmusun :) uzgunum annecim o heyecanla babana surpriz yapamadim biraz komik bir sekilde ogrendi seni ama cok mutlu oldu :) test yaptim ve sen gelmistin gozlerime inanamadim o kadar heyecanlandimki elim ayagima dolandi... hele babani gormen lazim nasil mutlu:) 12 aralikta hastanede kan vererek kesinlestirdik benimle oldugunu. Agladim o sevincle hungur hungur. Baban duygularini pek belli edemez ama cok duygulandi gozleri doldu o kadar mutlu olduki... caktirma o benden daha duygusal aslinda :)Baban sana cok iyi bakiyo daha simdiden.. sutler ballar cevizler nasil besliyo bizi bir bilsen :) cok kilolu olucaz bu gidisle annecim :) bugun doktora gittim seni gormek icin olman gereken yer belli ama henuz kendini gostermiyosun cok nazli olucaksin cokk :) cuma gunu gorucem ilk kez seni nasil gecer zaman bilmiyorum... henuz babaannene ve anneannene soylemedik seni teyzelerin amcalarin herkes bu aksam ogrenicek :) herkes cok sevinicek ozellikle babaannen :) o cok istedi seni cok bekledi minigim. Suan mercimek kadarsin biliyomusum minicik ve benimlesin... rabbim buyudugunu gormemizi nasip etsin. Birgun yaninda olamazsak hep guclu kal annecim seni babanla en guzel sekilde yetistirmek icin elimizden gelen herseyi yapicaz emin ol... rabbimin bize en guzel hediyesisin bitanem. Seni simdiden cok seviyoruz bana sıkıca tutun ve bizi birakma annecim ... Buraya kadar okuduysaniz tesekkur ederim ilk bebegimiz ve cok bekledik o yuzden cok mutlu ve heyecanliyim sevincimi bu yazimi burda sizlerle paylasmak istedim.. rabbim evlat ozlemi cektirmesin isteyen herkese nasip etsin insallah... hamile olanlara saglikli evlatlar versin 🙏🏻🙏🏻
Deletedmom34 Aslishn Gözlerim doldu. O kadar güzel ve duygulu yazmışsınız ki. Allahım inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder. Hamileler Kervanımıza hoşgeldin, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼🌸❤️
Esilaminel Aslishn aglattiniz beni nasil guzel nasil icten olmuş... Rabbim saglikli huzurlu su gibi gecen ve tadina en guzel sekilde vardiginiz hersaniyenin keyfini sürdügünüz bir hamilelik ve dogum nasip etsin🍃⚘🍃
Afraninannesi Aslishn inşAllah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim benimde gözlerim doldu Allah tüm isteyenlere nasip etsin çok Aminnn 🤲🏻
Tgcee Aslishn çok duygulandım gercekten cok guzel bır duygu benımde zaman zaman ılk ogrendıgım gun aklıma gelıyor aglıyorum 🐣
Aslishn Deletedmom34 cok cok tesekkur ederim 🙏🏻 en guzel kervandayim hosbuldum 😍 rabbim seninde saglikla kucagina almani nasip etsin insallah 🙏🏻🙏🏻
Aslishn Esilaminel cok cok tesekkur ederim bu guzel dilekleriniz dualariniz icin allah razi olsun... rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bu guzel duyguyu herkesin yasamasini nasip etsin insallah🙏🏻
Aslishn Afraninannesi amin cok tesekkur ederim 🙏🏻 rabbim herkese saglikli evlatlar nasip etsinn kolay dogumlar nasip etsin 😍🙏🏻
Aslishn Tgcee geldiklerini andan itibaren hayatimizi degistiriyolar resmen minikler ama iyiki geldiler :) gercekten cok guzel bi his rabbim herkese tatdirsin🙏🏻
Btldrcn Aslishn yaaa çok duygulandım 🥺Benimde en çok istediğim şey bir mucize 🙏🏻 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı biz bekleyen herkese inşallah 🤲
Gegimasal Okurken ezani şerif okunuyordu.Bende 20 haftalık bir anne adayım.Duâmı iliştirdim size gönderdim.Mevlam inşallah sağlıcakla elimize almayı nasip etsin 🤲🏼
Aslishn Gegimasal ya cok mutlu oldum dualariniza benide eklediginiz icin cok tesekkur ederim 🙏🏻 rabbim sizinde saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin🙏🏻
orujova Aslishn cok ama cooook duygulandimmm Allah saglikla kucaginiza almayi guzel gunlerini gormeyi heppp onunla gurur duymayi nasip etsin🎀🎀 icime dogdu kiz galiba haberdar edersiniz in sa ALLAH cinsiyyeti kacinci hafta suan?
Aslishn orujova cok cok tesekkur ederimmm rabbim hayirli evlatlar nasip etsin herkese 😊 canimm valla ne yalan soyliym hic farketmez ama kiz istiyorm saglikli olsn iste insan istemeden duramiyo 😊😊 5+3 daha cok minigiz biz 😍 senin ne kadarlik canimm
orujova Aslishn saglikla dogsunnn ennn dn onemlisi o nedende benim icimd oyle geldi☺️ bizde kiz 32+3haftaligiz biz darisi sizin basiniza mide bulantilarina hazirlikli ol derimmm☺️☺️🌸☺️🌸🌸
Aslishn orujova yaaa senin cok az kalmisss rabbim kolay dogum nasip etsin canimm😍😍 biz daha cok yolun basindayiz🙈 valla hic bulantim hic bi sikayetim yok ama olucakmis sanirim artik biraz cekicez napalim🙈🙈🤣
Dileqim Aslishn zaten duygusallığım dibindeyim...bide sen doldurdun gözlerimi...Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻...Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin 💜
Bilgeates Aslishn ağlayarak okudum yazını... bende mucizem diyorum hep tam tedaviye başlicağımız sırada beklemediğim bi ayda geldi çok şükür 🤲🏻 Rabbim sağ Salim kucağımıza almamızı nasip eder inşallah tüm hamilelerin 🤲🏻🤲🏻
Aslishn Bilgeates nasibi kismeti ne zamansa o zaman geliyo ne kadar ugrassakta degismiyo bi anda surpriz yapiyolar 🙏🏻 olsun sukurler olsun bekledik belki ama dunyanin en guzel duygusunu yasatiyolar bize allaha sukur🙏🏻