Ummuhan_Ozer aybukelii1 bende bu gün tam 34+0 haftalık oldum bana doktorum 38 de verecekmiş tarihi bende merak ediyorum tam günü ne zaman olacak diye
Aleyna-124 Çatı muaynesi olmadan nasıl karar veriyo doktorlarınız sezeryana siz mi istiyosunuz yoksa bebekle alakalı bir sorun mu var 35 haftalık hamileyim çatı muaynasi olmadan doktorum sezeryan derse kabul etmem
Zdncl Aleyna-124 benim ikinci dogumum olucak ilkide sezryandi ondan dolayi gun verilcek erken dogm olmazsa buyuk ihtimal herkesin oyledir yada sezryanlik bi durum vardir
Zdncl Aleyna-124 ilk oglumda mesela sancim suyum hicbisey gelmedi 41 haftama girmistm.muane etti doktor ben izin veremedm cok kastm diger gun mecbur artk sezryana aldi beni
aybukelii1 Aleyna-124 2 kizimida sezeryan doğurdum ilk kizimda çatım dardı açılmam olmadı mecburi sezeryan oldum o yüzden 3.de sezeryan olcak
Sabrusebat 35+0 olduk bugün konuşmadık geçen randevuda tarihi bırakın doğum şeklini bile, 36+1′de randevu var, o gün için stresliyim biraz. Ama normal giderse her şey 38′den önce almıyorlar sanırım.
Prenses5656 35+4 olduk bizde bu cuma günü randevum var inşallah gün verir 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
Zeyy76 Bizde 34 haftalık olduk. Devlette dogum olacak ama günüm carsamba günü bellı olacak. Okul tatilinde olsum dıye dua edıyorum. 2 kızım okula gidiyor en azından okula gidip gelme sorunum olmaz🤦♀️
aybukelii1 Zeyy76 yemin ederim ayniyiz 2 kızım var 3 bebeğim okul tatil olsa diyorum bari en azından karnede yanlarında olsam eksik hissetmeseler diyorum ama sanırım planlarım olmicak gibi
Oznurkasikci Bende 33+4 oldum bugün 35. Hafta da tekrar gidicem bu sezaryen ya da normal olacağını 35. Hafta da mı söylüyorlar acaba benimde ilk hamileligim 😊
mmirzamm Benim başka ile gidip gün almam lazım ikinci gebelik 38 başında alır dediler 34 de gün için gitsem sorun olur mu verirler mi gün alıp evime dönmem gerekiyor