Baahar4549 Gule1- Gayet yeterli, çorba ekleyebilirsiniz kendinizi çok yormadan. Benim de annem çarşamba günü gelecek. Mercimek çorbası, Hünkar beğendi, pilav, salata, tatlı yapıcam. Yavaş yavaş gün içine yayarak yapıcam.
Gule1- Baahar4549 ya ben gece uyuyamayıp sabah 6ları görüyorum bir de. Sonra uyuma değil bayılıyorum adeta kalkıp yemek yapmam gerekecek işte.
Baahar4549 Gule1- Ben de öyleyim 37. Haftanın sonlarındayız. Uyku çok büyük sorun şuan. Gündüz çalışıyorum bir de , işten fırsat kaldıkça bişeyler yapıyorum. Biraz bilgisayar başına koş, biraz yemeğe, biraz temizliğe o arada koltukta, sandalyede uyukla 9 aydır böyleyiz 😄
Aaa122 Gule1- ay valla en sevmediğim yemekli misafir ağırlamak çocukla hamilelikle 3 yaşında da kızım var zor oluyır valla yoruluyorum gerçekten yaptığım yemeği yemeye halim kalmıyor o yüzden yatılı yemekli misafir sevmiyorum ben ister iyi anlasınlar ister kötü çünkü el yeteneğim de yok becerikli değilim napayım belki de ondan sevmiyorum
Gule1- Aaa122 benim de mutfak becerim yok bazıları mükemmel misafir ağırlar ben bilemiyorum nasıl davranacağımı. Acaba oldu mu olmadı mı şimdi ne yapmam lazım diyorum sürekli.
MadamSLN Gule1- Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap, bu dediklerinde yeterli ama insan hevesleniyor, çok haklısın. Benimde şehir dışından misafirlerim gelecek inşallah ama hazırlık yapmak istiyorum, rutin temizlik dışında bazı dolap içlerini düzenlemem gerekiyor ama halim olmuyor. Onlar gelince dağınık görsün istemiyorum. Çok önemli mi değil ama istiyorum yapmak bakalım yapabilecek miyim ☺️
Gule1- MadamSLN gönlümden geçmeden ziyade yemek yapmış olmam gerekiyor diye yapmak biraz da. Tabi gönülsüz de olmamak lazım
asell13 Gule1- havuç tarator yapabilirsin. Mantar üzerine kaşar fırınlayabilirsin, şekerpare veya tavuk göğsü tatlı yapabilirsin, turşun vs varsa çıkabilirsin sofrada çeşit olur az az yapabilirsin mezeleri seni yoracak şeylerde değil hamilesin artı bişeler yapmana gerek yok yada eşin dışardan hazır çiğköfte getirebilir mezeler yerine fikir olarak bunları söyleyebilirim
bebeksu0 Gule1- hiçbirşe yapma geldiklerinde de çok ağırlaştım ağrılarım var de dışarıdan söyleyeceğim de böylece biraz seni halsiz görsünler ki doğumdan sonra da beklentileri olmasın
Baahar4549 Gule1- Aslında öyle düşünmeyin, hamilelik fizyolojik olarak gerçekten çok ağır bir durum. Hamilelik öncesi her şeyi 4-4lük yapan halimizi özlüyoruz o yüzden böyle geliyor bize. Bu da bir süreç ve bitecek ondan sonra rahat rahat her şeyi yaparız ☺
Bimiyendis Gule1- kız doğuracan hamile halinle ne uğraşıyon saydıklarım çok bile, onlar gelip sana baksın, az canınızın kıymetini bilin. Ben de normal zamanda çaylarını çorbalarını eksik eden biri değilimdir, hizmet eder bakarım ama şuan benim ihtiyacım varken onlar da hizmet beklemesinler bi zahmet
2cocukluu-annee Gule1- bence bisey yapma onlar geldiklerinde yapsinlar canim illa yapicaksan da kolay bisey yap bi kac gune dogurucaksin onlar sana hizmet etsin