Ttttttttttttt Sevvalll42 bnde uyanınca aynı tepkiyi verdim 😃 22 haftalık hamileyim bu Bi kaç gündür yine uyku halleri gelmeye başladı
Ttttttttttttt aslivrl12 Bn 22 haftadayım yeni yeni hissetmeye başladım ama iki gündür hissetmiyorum sanki
teacher-mom21 Ttttttttttttt ben de 23 oldum bazen hareket ediyor diğer gün ses seda yok normal bir durum hele ilk gebelik ise
teacher-mom21 Sevvalll42 hatırlatmak gibi olmasın da neden oldu benim de erken doğum riskim var çift rahimliyim korkuyorum sürekli
Sevvalll42 teacher-mom21 erken doğum oldu suyum geldi bi hafta hastanede yattıktan sonra almamız gerek dediler yaşamaz hastalıklı olur dediler kalbini durdurdular normal doğumla yaptım
hayalim35 Sevvalll42 2 çocuğum çığlık çığlığa ordan oraya koşarken başımı kaldıramıyorum yarında makarna yapacam her gün yemek derdi beni gerdi😆
Ttttttttttttt teacher-mom21 evet ilk gebelik ama hissetmek istiyorum artık tam anlamıyla o tekmeleri 🤭
Derinnmom Ttttttttttttt canım o haftalarda azalıp çoğalabiliyor hareketler, merak etme 1-2 hafta sonra uyutmayacak seni tekmelerden
Derinnmom Sevvalll42 Rabbim bebeğini sana bağışlasın 🙏🏻 doktorum gerçekten dalga geçti ama ben içimde balık gidip geliyormuş gibi hissediyordum
Ttttttttttttt Derinnmom hadi bakalım çarşamba da detaylı ultrason var orda kesin öğrencez cinsiyeti Bn dedim tahminde yapmayın detaylı da öğrenmek istiyorum dedim 😃 %90 erkek bnce öyle hissediyorum en başından beri ve çevremdeki herkes 😃
Derinnmom Sevvalll42 hayır çok şükür kız bebeğim 😂😂 ayy hep rüyalarıma giriyordu kız bebek o kadar çok istiyorduk Rabbim nasip etti şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻