Eliif_ Merhaba kızlar🫶🏻 Haftada doktorsuz kaldım nerede doğum yapacağım bilmiyorum 🤷 11-14 Mart arası doğumum olacak Allah nasip ederse ama doktorum izinde olacakmış :(( @ @
Medineuyanik Eliif_ reyap hastanesi Nereida hanım var çok iyidir kendisi birde medilife Beylikdüzü hastanesi burcu hanım var ondan da çok memnunlar canım
Bride_6470 Eliif_ Bahçelievler Medipol Hastanesi muhabbet Haliloğlu kendi doktorum bende Mart sonu doğum yapıcam muhabbet hanım çok ilgili güleryüzlğ cana yakın kemdim çok memnunum tavsiye ederim muane ücreti 650 700 tl arası
Medineuyanik aysenurokutucu doktordan doktora muayene ücreti değişiyormuş ama burcu hanımın muayene ücreti 615 TL . Doğum da normal 9bin sezeryan 11 bin şuan ama zamsız halı tabi bu doğum ücretlerinin
aysenurokutucu Medineuyanik reyapta 11 normal 12 sezeryandı 16 normal 17 sezeryan olmuş 2 hafta önce fiyatları
Medineuyanik aysenurokutucu evet reyap güncellemiş fiyatları , Perşembe günü medilife a gidicem bakalım onlar güncellemiş mi yada ne zaman guncellicek öğrenirim sanırım
Medineuyanik aysenurokutucu sabah doktora gidicem unutmamak ve kaybetmemek adına tekrardan yazım dedim öğrenince buraya yazmak için 😂
Medineuyanik aysenurokutucu yeni fiyatla ilgili bilgi vermediler maalesef ayın sonunda zam gelecek dediler 9 ocakta kontrolüm var tekrardan o zaman güncel fiyatı ogrenebilecegim , şuan için normal 9 sezeryan 11 epidural istenirse normal doğumda +2500 onun fiyatı da .
peri- ben geçen ay sorduğum da medilifinin normali 11 di zorunlu sezeryan 13.500 dü ama oda güncellemiş şimdi olabilir öyle duyum aldım benimde doğumum marta geliyor dediler yılbaşından sonra yine zam gelicek ama onlar yılbaşına gitmeden de yapıyor fiyatı
Eliif_ Bride_6470 teşekkür ediyorum burası daha yakın gibi, benimde martın ortası söylenen o da tıp bayramına geliyor. Tekrar muayeneye gittiğinizde doğum ücretlerini öğrenebilir misiniz 🫶🏻
Medineuyanik aysenurokutucu buda muhtemelen öyle olur , dogumunuza daha varsa 9 ocakta gideceğim o zaman güncel fiyatı öğreneceğim yine yazarım o zaman da