Edaa01 Bugceeeee aynıyız gündüzleri iyi dayanılacak kadar ama gece cok kötü şişkinlik geliyor kasık agsırı geliyor bulantı hissi geliyor😩
KFeyza_ Bugceeeee ilk gebeliğim çok zordu çok şükür 8+6 güzel geçiyor Allahım böyle geçmesini nasip eylesin hepimize güzelce 🌺
Bugceeeee Edaa01 ayyy bende aynı saniyprdum Bi bende siskinlik oluyor en zorlandığım şey siskinlik maalesef
dhbetul Ebruska_92 9+1 benimde. 12. Haftada ikiliye çağırdı ama ben de tam tersi fetal mı yaptırsam diye düşünüyorum çünkü ikili taramadan çoğu kişi riskli sonuç almış ve boş yere canları sıkılmış en azından fetal sonuçları net. Aklım çok karışık benim de
Ebruska_92 Kubradagdevren Devlete gittim fetal dna yap dedi broşur verdi özele gittim aynısını söyledi 3 broşur verdi bana ticaret gibi geldi aradım hepsini sürekli arıyorlar bende ikiliyi once yaptırıcagım sorun olursa kafamda sizi ararım dedim sonuçta cevremde hiç yaptıran olmadı 10 bin ona vericegime bebegime eşya alırım diyorum
Bugceeeee Kubradagdevren ben dah önceki hamileligimde yaptırdım muhtemelen bunda da yaptırırım nasipse
Kubradagdevren Bugceeeee açıkcası kafam karışık yaptırmak konusunda eşim sonucu ne olursa olsun evladımız gerek var mı diyor doktor da tavsiye ediyor yaptırın diyor
dhbetul Bugceeeee of ben de aynı şişkinlik mahvediyor. Valla çözüm de bulamadım. İki gündür geceleri baş ağrım var ama olsun ya bebeğimiz olacak 🥰 kendimi avutma şeklim ahhah
Nazlikaya19 Bende sadece ikili tarama yaptırıcam belki duruma göre üçlü de yaptırırım ne olursa olsun kabulüm, bizde 10+6 yız 🤗💕
Bugceeeee Nazlikaya19 zaten ucluyu durduk yere istemiyorlar genel de ikili riskli çıkarsa uclu ye gerek duyuyorlar