Minikkalbiiim1 Doğumdan sonra süt inene kadar az da olsa mama vermek istiyorum. Önceki bebeğimde çok zorlandım. hangi mamayı kullandınız ya da doktorunuz hangisini önerdi?? Hiç bilmiyorum mamaları??
Yenianne7 Minikkalbiiim1 Buna birazda bebiş karar veriyor, Hipp almıştım ben doyurmadı sanki, sonra Aptamil almıştım o da gaz yaptı, deneye deneye en son Bebelac gold kullandık
cutecik Minikkalbiiim1 hastanede aptamil vermişlerdi acayip gaz yaptı sonra bebelac gold aldım çok iyi geldi
Nurmert Minikkalbiiim1 3çocuk doktoru da aptamil , sma, hipp önerdi ancak hastanede aptamil vermişlerdi bebeğim onu sevdi eve de hipp almıştım ama içmedi şimdi aptamil kullanıyoruz bir sorun yaşamadık
Minikkalbiiim1 Yenianne7 aaa öyle durumlarda var değil mi🙃 en çok tavsiye edilen hangisi peki bilginiz var mı?
Yenianne7 Minikkalbiiim1 Tabiii herkesin var da onların ağız tadı yok mu ☺️ Hipp çok öneriliyor ama diğer mamalara göre biraz pahalı, yani dediğim gibi bakalım sizin bebiş hangisini sevecek. Ama doktora da sorun illa ki fikir verecektir
Minikkalbiiim1 Goncagul_7106 Allah Allah hipp le ilgili birisi daha bu şekilde yorum yapmış doyurmuyor diye 🙃
Babyay Sma kullandım laktozsuz olanını onunla doymamaya baslayinca optipuro denedim aşırı gaz yaptı daha sonra golden goat aldım çok şaşkınım ama kusması azaldı ve bayıla bayıla içiyor öyle gaz yapmadı da
Minikkalbiiim1 mmirzamm bende daha kullanmadım ama kullanan 2 kişi böyle demiş benden şaşırdım açıkçası
Aylinto Minikkalbiiim1 çoğu mamayı denemiş biri olarak evolvia kesinlikle gaz yapmıyor ben çok memnunum hem fiyat olarakta diğerlerine göre çok ucuz biz rahat ettik vallahi
NewMom___ @Yenianne7 bende Bebelac alıyım diyorum çantamda bulunsun nolur nolmaz Aptamilden için gaz yaptığını bende duydum hip te gereksiz pahalı geldi
Mervepera Minikkalbiiim1 sma ile baslamıstım maalesef doyurmadı ve gaz sorunu oldu sonra bebelac vs denedim en son golden goat aldım çok şükür hem sevdi hem iyi geldi kilo alımı gaz kaka vs suan 20 aylık hala onlayız 😁