Sudemmmmm Testi yaptığımda negatifti ama 20. Dakikada pozitif oldu ikinci testimi gece yaptım erken gebelik testi olarak o da negatif çıktı reglime 1 hafta var ne yapmam gerekiyor acil bilgi verin lütfen
Bbuse12 Sudemmmmm 1 hafta cok erken geldi bana umutsuz olmayin asla ben her gun yaptim 2 gun kala cok silik ogrendim betam 63 tu
Cankuss35 Sudemmmmm fotoğraf atabilirsin buraya bakalım . Kuruma çizgisi beyaz oluyor genelde gölge gibi
Sudemmmmm Bbuse12 kan testi yaptırmam gerekiyor mu doğurganlık dönemime denk gelmişti birde bu konularda çok bilgim yok
Bbuse12 Sudemmmmm 1 hafta cok erken belki cikmayabilir saglik ocagi hekimi de yapmayabilir yani benim hekimim 2 gun var diyince bile yapmak istemedi
Sudemmmmm Cankuss35 görsel nasıl atılıyor bilmiyorum ama pozitif olanda iki çizgi de kırmızıydı baya negatifte yok tek çizgi belirgin başka çizgi belli olmuyor
Cankuss35 Sudemmmmm googldan hızlı resime gir oraya foto at yüklenince altta sana birsürü link verecek ordan kopyalayıp buraya yapıştırcan
Cankuss35 Sudemmmmm o yüzden olabilir sabah bi pet bardağa idrarını yap sen test al erken gebelik onunla yap
Dunyammmm Sudemmmmm belki cift çizgi olan da sıvı alimjn aaz olduğu için doğru cikmks olabilir. Yada 2. Ci seçenek test bozuk en sagliklisj sabah ilk idrarla tekrarlaman