Semaen 01180322 aynı gercekten geceleri hic uyuyamıyorum sabaha karsı dalıyorum bu sefer kızım uyanıyor uykular haram oldu yani 🙂
01180322 Semaen bnm kızım tam 10 aylık artık gece 1 defa uyaniyo derken, 4 ay snra nasipse diğer kızımı kucağıma alicam
Semaen Merve034 Merve034 benim ilk kızımda makat gelişti ama 29 haftalıkken nette bazı hareketler bulmuştum birde sesimi kaydedip alttan dinletiyordum ki sesime dogdu gelsib dönsün diye 32 de baş geliş pozisyonunu almıştı
Merve034 Semaen benimki 34 e kadar baş asagiydi. 35 te makat döndü i yüzden biraz zor durum maalesef. Dediğiniz hareketleri vs bende yaptım ama maalesef tamamen şans işi dedi doktor
Semaen Merve034 ben bebegin nerde oldugunu hıckırıgından anlıyorum hickırıgı asagıdan geliyosa bas asagı dönmüştür bir dikkat edin öyle anlayabilirsiniz
01180322 Semaen ay yok kızım sağolsun 1 yılda yaslandm😂göz altlarm simsiyah, Yurt dışında olduğumuz için annm ablm kimsddd yok yardmci olucak, eşim gececi cslisiyo, huniyi takıcam sanırım ikincicd gelirse 😂 Rabbim sağlıkla kucagimiza versin, de
Semaen 01180322 ah cidden destek almadan zor benim arkadasımda yurt dışında aynı sizin gibi ikinci bebegi oldu allah herkese ikinci bebegim gibi bebek versin diyo bu kadar mı uysal bir bebek olur hic sıkntısı olmuyo bana diye ALLAH cekemeyecegi yükü vermezmiiş insana😇
01180322 Semaen ay kesinlikle , gerçi ilk kızım anne karnında çok hareketliydi şimdi eli ayağı asla durmaz, İkincisini bazen bn yokluyorum daha😂blki o uslu olur şansıma Sizinde insallh 🤲
01180322 Semaen ayy ne mutlu❤️rahatlamissinizdr. Umarım sunuba kadar rahat bı gebelik geçirip kolayca da alırsınız kucağınıza