Yaseminnny Peki amh 0.50 civarı düşüklüğü yaşayıp hamile kalan var mi bitkisel kurlerle yükseliyor diyenler olmus
esmaaykur Enen kuzum bende hiç dikkkat etmedimki oyke denk gelınce adet ve son ilişki tarıhı ozaman farkettim 13 gun diye
Enen esmaaykur nasip işte olacağı varsa oluyor bana da dua edin bende hayırlı haberi alabileyim inşallah 🤲🌷🥰
momsbaby22 ferhpnar düşünme demekle olacak şey değil keşke öyle olsa maalesef öyle bir şansımız yok o yüzden sende düşün fakat güzel düşün🌸💕
2melek_anne Birhayalimvr benim bir oğlum olduğu için doktor biraz doğal yolla dene dedi olmazsa aşılama yapılacak dedi oda çok şükür gerek kalmadı kendiliğinden oldu şuan 32+3 🙏🥰
Lavinya24 ferhpnar yumurta rezervin iyi pcos olabilir benimde 6,27 amh hafif pcos var bende zaten ultrasonda da görülüyor pcos olduğu benim.
ferhpnar Lavinya24 ben en son Haziran’da muayne olmuştum yumurtaların çok iyi demişti pcos olsaydı söylerdi heralde
Lavinya24 ferhpnar bende her sene düzenli kontrollere gidiyodum bi tane doktor bile pcossun dememişti amh değerimden sonra gittiğim doktor bakıp pcos dedi bana ama hafif pcossun demişti zaten hiçbir belirtisini de yaşamıyodum
Lavinya24 ferhpnar yumurtanız var zaten sadece sayıca fazlalar :) amh da yüksek değil bi sorununuz yoktur zaten yine de doktorunuza sorarsınız🌸