Altin23 Gunesh856 yaa bir de su damlatınca kuruma çizgisiyse kayboluyor diyorlar doğru mu acaba denesek mi
Altin23 Gunesh856 evet görünüyor canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıkla her ihtimale karşı test ver sağlık ocağında canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Seda88 Gunesh856 ben göremedim ama tam nerde bu arada üzmek için demiyorum yanlış anlamayın rabbim inşallah verir tez zamanda
Gunesh856 Seda88 cok dikatli bakinca goruyorum goz yansimasida ola bilir fazla umutlanmiyorum regli bekliyorum her ihtimala karsi
Gunesh856 Sevvalll42 evet hafif gibi goruyorum o kadar teste bakiyorumki hepsinde cizgi goruyorum bilmiyorum gozum denmi neden mi bilmiyorum senin testindede gordum cok dikatli bakinca gorunuyor
Sevvalll42 Gunesh856 evet bazıları ilk defa bi testime gördüm diyen kişiler oldu yani bende gördüm eşimde gördü
Gunesh856 Ben gecen hafta gidib kan testi verdim 0.100 cikti test yaptim bana var gibi geldi gidib yine test verdim iki gun sorna 0.53cikti adet olmam gerekiyordu dun hala olmadim gitmeye korkuyorum yine kan vermeye kolumda yer kalmadi🤦🏻♀️🥺
Altin23 Gunesh856 ben 30 gün önce kürtaj oldum canım son adet tarihim 8 ağustos. Kürtajdan slnra hiç adet olmadım daha bugün işte erken gebelikte hafif silik çizgi gördüm şimdi su damlatıcam
Altin23 Gunesh856  Suyla bildiğin foşur foşur yıkadım 5 dkdır bekliyorum kaybolmadı