mavideniz6 Haftamdayım Şule hocaya takipliyim ,doğumumu nasipse orda yapacağım.Orda doğum yapıp memnun kaldınız mı?Hangi doktora takipliydiniz? Ücret olarak ne ödediniz? Bilenler bilgi verebilirse sevinirim
Fmc mavideniz6 zaten ebe desteği sağlıyorlar size Şule hanımda doğuma geliyor diye biliyorum endişelenmeyin sakin olun Allahın izni ile doğumunuz güzelce gerçekleşsin ben olumsuz bir durum yaşamamıştım çok şükür sizde yaşamazsınız inşAllah
Mervesrsy mavideniz6 ben su an Canan Yılmaz hocamla takipteyim gayet ilgili ve sevecen başından beri oraya gidiyoruz her şeyde bilgilendiriyor birde zaten hastane kaliteli sadece biraz ücret sıkıntısı fazla normal özellere göre ama bence değer 🙈 Şule hanımı da duymuştum iyi diyorlardı onun için de
semaa_ mavideniz6 merhaba geç oldu biraz sanırım 5 ay önce orada doğum yaptım Ayşegül hoca ile özel eve desteği almanızı öneririm normal doğum olacaksa diğer türlü sürekli alttan muayene ediyorlar bana bir stajyer de muayene etti düşünün 18.000 normal doğumdu en son 3.000₺ episural
mavideniz6 semaa_ Evet merve ebeyi biliyorum da ücretli olduğunu sanıyordum bir sormam lazım belli ki , teşekkür ederim
Fmc semaa_ ücretsiz değil ya ücretli ama doktorunuz iyi ise ebe desteğine gerek var mı ki Ayşegül hanım çok iyi bu anlamda bend tonunla doğum yaptım 1.5 yıl önce ama nasıl 5 ay önce o fiyata doğum yaptınız anlamadım çünkü kendisi muayenehane açtı ve 33 bin fiyat istemişti en son hastane ücreti ile birlikte
Mervesrsy mavideniz6 hayır ücretsiz ben iletişime geçtim gecende hem toplu hem özel olarak ebe desteği ücretsiz dedi eğer Emseyde takipçiyseniz şu anda 30 haftalığım diğer randevumda görüşmeyi düşünüyorum toplu eğitim oldu ona katılamadım
Muntehaa Bende ilk doğumu mu orda yaptım 3 yıl önce çok memnun kaldım doktorum gülcan akdemir di çok anlayışlı ve kibardi ebelerde keza öyleydi şuan 30 haftalığım ve doktorum yine aynı.
Fmc Muntehaa doğumunuz sezeryan mı normal miydi? Gülcan hanım hafta sonu yada tatile denk gelirse doğuma gelmiyor diye biliyorum
Fmc Mervesrsy bende görüşmüştüm özel olarak Merve ebeyi doğum koçu olarak tutabiliyorsunuz bu ücrete tabi ama doğum anında ebe desteği var oda sancı odasındayken yanınıza gelip masaj yapıyor açılmanızı kontrol ediyor vs bu gibi şeyler ama onu seçemiyorsunuz ben gece doğum yaptım nöbetçi ebe hemşire kim varsa onlardan biri geldi yanıma memnun kaldım ama
Fmc mavideniz6 eğitim yapıyorlar eşli katılım sağlanıyor ona da katılmıştım emzirmeyle doğum anındaki nefes egzersizleriyle ilgili bir eğitim katılmanızı tavsiye ederim eğer ilk doğumsa faydasını görürüsünüz çünkü ıkınma ve doğru nefes normal doğumda çok önemli
Dikkat-BebekVar Benim yengem de şule hanımda doğum yaptı, doktor iyiymiş ama doğumdan sonra hastane personelinin ilgisizliğinden çok şikayet etti. Hemşireleri ancak birkaç defa çağırırsanız geliyorlarmış ve çok umursamazlarmış. Verdiği paraya acıdığını söylemişti.