Cagla2323 Fetal doppler ilk defa görünecem yarın sağlık ocağında 16 haftalığız daha önce bunu bilen var mı 16 hafta da kalp atışını gösterir mi bu alet
mervemurat16 Cagla2323 ya el doppleri kullanıyorlar duyamama ihtimaliniz var çünkü bebeğin yerinide bulamıyorlar o cihazla o yüzden duyamassanız stres yapmayın önceden söylerler zaten size
ecembugra53 Cagla2323 20. haftadan itibaren duyuluyor canım fetal ile suan. cok erkem 2. gebeliğüm bu
Busy Cagla2323 16 gibi gittiğimde beni bebek çok hareketli diye yerini bulamamıştı baya uğraşmıştı ama yok bulamadı
Cagla2323 mervemurat16 ya çok kötü bu benim olduğum yerde hastane olmadığı için stres yapıyorum diye duymak istedim inşallah duyarım
Gamzeramo Cagla2323 gösteriyor canim sende duyuyosun kalp atışını ben gecen gittiğimde dinledim ama siz 16 haftalikmisiniz ben 20 den snra duydum tetenoz asisi sonrasi
Ilayy-81 Ilayy-81 ama sağlık ocaklarında kilerde duyulmuyormuş ben internetten almıştım cihaz onda duydum
naneliseker_ Cagla2323 17. Hafta aldım. İlk yerini zorlandım sonra elin alışınca telaş yapmasan buluyorsun ama duymadığım zaman olmadı. Panik atagim var telaşımı rahatlattı hep.