Duru24 Kızlar 37.haftama girdim doktorum lazer önermediği için doğum öncesi ağda yaptıracağım ama erken doğumu tetikliyor diyorlar doğru mu
mervemurat16 Duru24 ben pek sanmıyorum ya gebelik başından beri gidiyorum bir riski olsa şimdiye kadar tetiklerdi diye düşünüyorum en son 28.ci haftamda gitmiştim şimdi 33 üm yine gidicem
yarencaliskan Duru24 ben hamileliğin başından beri yaptırıyorum bisey olmuyor yapılırken kendını kasma yeter
sweetmom1 Duru24 38.haftadayım ağdaya hep gittim bu zamana kadar ama açılmam var her an doğum olabilir dedi doktorum ağdaya da gelmiyor tüyler epilasyon aletiyle alacağım bu sefer kendim göremediğim için annemden rica ettim :)
Duru24 mervemurat16 inşallaj yani bende lazete gidemiyorum jiletle kendim alamıyorum😂 başkasına aldırmak olmaz ağda en temizi diye onu düşünüyorum
mervemurat16 Duru24 ağda rahatlık ama hamile olup onca giden var kimsedende duymadım açıkcası tetikliyor diye
Cmscms06 Benim doktorum bi sakıncası olmadığını söyledi ben de 30. Haftamda gittim hiçbir sıkıntı olmadı, bence en iyisi☺️
bebeksu0 Duru24 canım ben jilet kullanamıyorum alerjim var kabarıyorum çok kaşıntı oluyo lazerede gitmiştim ama hala çıkıyor maalesef gebelik sürecinde hep ağdaya gittim şuan 36 haftadayım daha geçen hafta yaptırdım en temizi ağda