Gebelik_takibi Irade_2021 Hayırlısı olsun kuzum ilk gebeliğim fark etmez sağlıkla gelsinler de kız erkek fark etmez bilmiyorum ama 1 mi kız olur 2 mi kız olur ama kız olacağını hissediyorum
Irade_2021 Gebelik_takibi Bendede ikizdi biri tutunamadi.Salicakla al kucanina.Olsun o zaman ikiside erkek
Aymiraaymiram Kızlar buradaki pipi mi doktor diğer ay netleşir dedi 17 haftalık dı burada sizce tahmin yaparsanız çok sevinirim
Gebelik_takibi Irade_2021 Sende mi tedavi ile kaldın canım hayırlısı olsun canım Rabb’im hayırlısını nasip etsin üzülme diycem ama elimizde deil hayırlısı böyledir 😊
Irade_2021 Gebelik_takibi Gebelik_takibi Gebelik_takibi Gebelik_takibi Hisler yanilir😂Kizimda doktor kiz soyledim dedim hayir erkek ya erkek hiss ediyorum zorla pipi koyiyordum bir yerlerine😂😂😂
Gebelik_takibi Irade_2021 Bakalım bnde merak ediyorum sana yazarım burda öğrenince ikisinide cnm 11+4 de kontrolüm var özele gidiyorum ama o zaman belli olmz galiba sonra doktorum ne zaman gel derse o zaman giderim haber ederim sana bn
Gebelik_takibi Irade_2021 Maşallah Allah bağışlasın diğer bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😊
Gebelik_takibi Irade_2021 Canım bni hatırladın mı aynı haftadayiz cinsiyet belli olunca haber et demiştin benim belli oldu seninde belli oldu mu?