mervemurat16 Flower0642 valla bebeğinin omurilik sağlığını düşünen her anne kullanmalı diye düşünüyorum.Ben kullanıyorum benim folik asitim aynı zamanda multivitamin içeriyor o yüzden doğuma kadar kullanıcam.Bebeğimin sağlığı daha önemli.Meyve sebzeden o kadar folik asit alınmayabilir riske girmenin alemi yok bence
AnnesininBaliii07 Flower0642 ben ilk hamileligimde hiç kullanmadım çok şükür oğlum sağlıklı, şuan yine hamileyim yine kullanmayı düşünmüyorum
tugcesakzci Flower0642 bence kullanılmalı canım 12. Haftaya kadar sadece folik asit 12 den sonra da multivitamin içerisinde bulunduğundan hala kullanıyorum. Eksikliğinde spina bfida olan ve hayat kartları kötüleşen ya da ölen çok bebek var maalesef
Esra54 Flower0642 follatro kullanıyorum. Sağlık çalışanıyım. Folik asit 12 haftalık dönemde çok önemli . Hergün doğal bulgur,doğal sebze,doğal köy ekmeği vs tüketemiyorsanız takviye şart. Bebeğin omurilik ve sinir sistemi sağlığı açısından çok önemli.
Flower0642 mervemurat16 bende bu konuda sizin gibi düşünüyorum düzenli kullanıyorum çevreden de kullanmayan kişilerin yorumlarını duyunca buraya bi sormak istedim