_Mother_ Birdemetyasemin o marka yanıltmıyormuş normal de o zaman doğrudur inşallah güzel haberlerini bekliyorum
mombarbie_ Birdemetyasemin sabah ilk idrarla tekrarlayın benimde buna benzerdi öğrendiğimde tekrar yaptığınızda netlik varsa kan vermeye gidebilirsiniz
Ftmakply Birdemetyasemin var bence bende tam 1 hafta varken öğrenmiştim seninkinden çok daha silikti sonra gozukmeyecek gibi oldu ertesi gün ilk idrarla yaptım yine hayalet çizgi çıktı kan verdim 11.81 çıkmıştı erken olduğu için smdi 7+5 olduk cuma kalp atışı duymaya gidicem
Birdemetyasemin Ftmakply aaayy inşallah sağlıkla kucağına alırsın dua edin bana hamişlerin duası kabul olur🙏🏻 inşallah benimde öyledir çokta umutlanmak istemiyorum 🫠
Birdemetyasemin Erva18 ! ben çatlatma iğnesi yapmıştım 10. Gün bugün ama emin olamadım hala bekliyorum haftasonunu etkisi devam ediyo mu emin olmadım da
Birdemetyasemin Erva18 bekliyorum ama dayanamıyorum. Kasıklarımda batmalar oluyor genelde sağ alt karın bölgemde bu belirti olabilir mi biliyo musun
Birdemetyasemin Kızlarrr cuma günü bat ama yine dayanamadım test yaptım pek bişey yok gibi sizce erken mi . Çatlatma iğnesi 12. Gün şuan