anapanda12 eylmz 0-3 ay için en az 5 adet kısa kollu veyahut uzun kollu alın. Kusması altına yapması derken birde küçük parçalar olduğu için makine dolmuyor bile 😂 biriktirip yıkamak daha iyi 3-6 ay içinse en az 10 tane olmalı hele erkek bebekse 🤭
Bebekannesiii_ eylmz erkek bebek olduğu için askılı almadım ben atlet gibi giydirmek yerine kısa kollu giyer dedim
anapanda12 Bebekannesiii_ 2 bebek büyüttüm zıbının bolluğundan zarar gelmez emin olun 3 ay değil bi haftada doluyor makine kusuyor terliyor altını taşırıyo süt değiyo kokuyo falan deneyimden diyorum
anapanda12 Bebekannesiii_ daha önce hiç doğurdunuz büyüttünüz mü merak ettim Aynada 5 saniye kendine bakma fırsatın kalmıyor yıkadığın çamaşırı makinede unutuyorsun😅 daha neler neler illa ki bunlardan birini yaşıyorsun 3 tane zıbınla 3 ay geçer mi 3 zıbını tek günde kirletmeye başlayacak 15 günden sonra
Bebekannesiii_ anapanda12 3 tane kısa kollu 3 tane uzun kollu 3 askılı alsın diyorum illa yardım edenler olacak size edenler olmamış belli ki