241223 Smys daha olmamış t c yi geçecek koyulukta olacak yada ikiside aynı koyulukta olursa yumurtlama olmuş olur
Htcbn15 241223 kızlar benim de 13 başladım yapmaya ikincisi hep koyu çıktı bugunu yaptım hepten silik çıktı ben anlamadım yumurtlama zamanım 16 su gösteriyor
Smys Adetimden 1bucuk hafta sonra basladım suan 17 günüm acaba kacırdımmı bilmiyorum ama sürekli böyle cıkıyor bu en son yaptıgım daha koyu gibi geldi o yüzden sormak istedim teşekkür ederim cevabınız için
241223 Smys öyle mi bence čok geç başlamışsınız ben adetim bittikten sonra ki gün başladım 6. Günde yumurtlamayi görmüştüm
Smys 241223 ama gün aşırı hep değerlendiriyorduk böyle okuyunca almayı düşündüm test o yüzden biraz gec kaldım🥺
241223 Smys baştan beri gün aşırı ikisiye girdiyseniz zaten yumurtlama olsa bile kaçırmamışsınizdir içiniz rahat olsun çünkü sperm 72 saate kadar kaliyo
Smys 241223 adet bitiminden beri gün aşırı değenlendiriyoruz ama ben tam bu konuyada anlayamadım gün asırı olmasımı daha iyi diye
241223 Smys bence öyle ama eşinizde sperm sorunu yoksa yumurtlama ve çatlama olduğu ilk üç günü değerlendirmeyi düşünüyorlar ama bence gün aşırı daha iyi çünkü spermin kalitesi düşmüyor
241223 Htcbn15 uygulamaya göre gitmek pek doğru değil çünkü uygulama ortalamayı verip öyle gösteriyo ama test öyle değil kesin sonuç
Smys 241223 biz daha bu ay düşünmeye basladık bebek gecen ay ben sadece testlerimi yaptırmıstım eşimin bilmiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻