[silindi] Kızlar Aras bulutu düşünüyoruz ama aslanı da çok beğeniyoruz sadece soyad Duru olunca bi olmuyo gibi de geliyo Aslan ve Ardenin önüne isim de düşüyorum aras gibi ama kararsızım fikir olarak da yazarsanız çook sevinirim
asell13 [silindi] aras ismini ciddi anlamda tavsiye etmiyorum oğlum aras yaramazlığıyla bize yaka silktirmiş durumda çok zeki ama çok hareketli yaramaz diyebilirim çevremde aras olupda akıllı uslu olanı görmedim 😂😂 oğlum olsaydı aslan ismine karar vermiştim
Buzprensesi [silindi] aslanın yanına deniz falan gelince uyumlu hale geliyor soyadla 😂 Aras ismi de klasikleşti ayrıca. Aslanın yanına 2. İsim düşünürseniz ben de aslan ismini beğendim 3 ü arasında
[silindi] asell13 yaa aras ismini yinede çok begeniyorum aslanı da öyle ama aslan dan sonra soyisimde bi düşüşe geçiyo gibi o yüzden bi benimseyemiyorum 😅
asell13 [silindi] vala ben tavsiye etmiyorum oğlum 6 yaşında ama beni çökertti resmen şimdi kızıma hamileyim 17+6 bu bebektede şimdiden saçın beyaz doldu 26 yaşında yaşlandım benim çocuklarda sorun var galiba 😂😂😂
[silindi] Buzprensesi evet ikinci isimle yumuşatabilirim ama aslanın yanına da ikinci bi isim bulamadım deniz mantıklı aslında ama başka bşy de gelmiyo aklıma 🥲
Buzprensesi [silindi] ben de beğendim. En olmadı Aslan Aras koyun bence o da oldu 😍🤭 isim konuları hem tatlı hem de yoran bir konu kolaylıklar diliyorum ☺️