Esra7261 Dilara91 hamilelik takip kitapları 📚 Mutlaka okumalısınız. Ordan daha sağlıklı ve faydalı şeyler öğreneceğinizden Emin’im.
karahanzynep Dilara91 doktorun verdigi ilaclari kullanmamazlik yapma ihmal etme onlari ilk gebeligimde kulllanmadim dusuk yaptim ikincisinde devamli kullandim cok sukur bi sorun olmadi beslenmene cok dikkat et kilolari falan takma
Dilara91 Kızlar kansızlık ve demir eksikligim var ne yapmalıyım beslenme olarak neler yemeliyim günlük
Dilara91 Peki neler yemeliyim sizce lütfen yardımcı olun kızlar ve dogumdan cok korkuyorum daha simdiden napıcam hic bilmiyorum 😔
Usui Dilara91 özellikle kansızlık için soruyosun pezmek çok iyi gelir günde iki üç kaşık bile icsen kardir. Hurma cook Vitaminli kuruyemisini sütünü eksik etme Allah'ın izniyle dikkat et Rabbimden şifasını verir inşallah ikinizede 😊
Dilara91 Kızlar doktora gittim 5 haftalık dedi folidoce tablet verdi mor bir kutu kullanan var mı aranızdaü
Elifella Dilara91 bebeğin gelişimi için canım folik asit vitamin ilaç değil . Gebe kalmadan ilk 3ay önce kullanıma başlanıyor normalde gebeliğin 3.ayına kadar devam ediliyor kullanılmaya
Usui Dilara91 doktor bı sıkıntı gormediyse mâni olmuyor herhangi bir ay 🤷 ama genel olarak ilk üç ve son üç ay için dikkat edin diyolar
Dilara91 KIzlar folik asit tableti sizdede mide bulantısı yaptımı daha ilk günden mide bulantısı yaptı bana