Denizevren Merhaba kızlar yerleştirme kanı rengi ve kıvamı tam olarak nasıl oluyor . 2 hafta önce pembe akıntım oldu 3 gün sürdü kandan çok daha açık renkteydi
Dilekylmaz Denizevren bende Galiba yerleşme kanaması yaşıyorum beta 17.3 çıktı benimki açık kahverengi sadece sildikçe geliyor adetten iki önce başladı üçüncü günü bugün yok denecek kadar
Cgdmerl Denizevren yerleştirme kanaması öyle bir kaç gün sürmüyor, kahverengi oluyor peçeteye falan gelebilecek şekilde olmasi gerekiyor. Gebeyseniz ve pembe kanamanız olduysa doktora gitmenizi tavsiye ediyorum daha iyi bilirler
turkan403 Denizevren test yaptiniz mi benm de kahverengi leknmem oldu bu ayn2snde 3gn sildikce filan geliyodu yarn 15gun olufak kan versem mi blmyom evde negatif çıktı cnku sizn gecikme varsa birgün geçse bile çıkiyo
SevNur Denizevren benim ilk gebeliğimde olmuştu ikinci de olmadı ya da ben fark etmedim bilmiyorum. Ama açık pembe gibiydi ve tek sefer oldu
turkan403 Dilekylmaz hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallah kan versem benm de çıkar mı merak ediyom çok ya evde negatif çıktı testm hep