Kubra2707 Sunismyson ay kesinlikle benimde o sekilde bende genetik diye düşünüyorum hiç bisey kullanmadım aklıma geldikçe Hindistan cevizi yagi falan surdum arada sağlıcakla gelsin inşallah bebislerimiz 🥰
DdurununAnnesi34 _Hulya7106 9 ay boyunca 7 kilo almıştım sadece doğum yapar yapmazda gitti zaten 😂 çocuğum 3.500 doğdu
_Hulya7106 DdurununAnnesi34 maşallah n’aptınız öyle kendınız almayıp bebek almış çok güzel korumuşsunuz kiloyu
_Hulya7106 Esrtgb maşallah n’aptınız nasıl korudunuz ya günde iki kere zor yiyorum kilo alıyorum anlamadım ben
Esrtgb Sunismyson aynı karnımın altı çatladı ve her en iyi ürünüm kullandım zorla kısım cok acıyor kaşınıyor
_Hulya7106 nunusmom zayıf hamiş kalanlar diğerlerine göre az daha hızlı alıyor bence sağ saglim gelsin minnoşlar 😂💙🤲🏻
nunusmom _Hulya7106 belki de öyledir bilmiyorum 😂 ama bn zaten almak istiyorum yaa ilk doğumumdan sonra kilo kalmadı hepsini verdim istemesem de biraz bna kilo kalsın istiyorum bu doğumdan sonra inşallah 😅
DdurununAnnesi34 _Hulya7106 aslında hiç birşey yapmadım acayip iştahlıydım ama bol bol yürüyüş yaptım
busraaa10 dorukcumunannisi bende seninle aynı kiloyla hamile kaldım ama 17 + 2 oldum yine sabahları aç 68 buçuk çıkıyorum 😂 sen yine iyisin hafta olarak 🫠🥲
busraaa10 dorukcumunannisi olmaz mıııı tam 12 haftaya kadar oldu ama ne hikmetse 2 gündür yine başladı 🫠🥲
_Hulya7106 Merveee000 maşallah gayet güzel :) nasıl korudunuz yedınız mi almadınız bulantılar oldu yiyemediniz mi ☺️😂