Derinnmom teacher-mom21 muz kabak çekirdeği vitamin hep yiyorum ama balığı çocukluğumdan beri yiyemiyorum ton balık aldım onu yiycem etkisi olur mu bilmiyorum
Mesa3333 Derinnmom bir hafta milimlik bir ölçü belki farklı bir ultrason cihazında gerilik görünmeyecek bile rahat olun ♥️
Derinnmom zekpare çok naifsiniz çok teşekkür ederim 🥹💖🫶🏻 haklısınız, 2 tane doktora gidiyorum hem özel hem devlet ikiside aynı şeyi söyledi ama çok normal olduğunu da söylediler yine de kafama takıldı 🙏🏻
Derinnmom sakinanneee3 kilosu iyi ama boyu kısa, zaten doktorda dedi cihaz doğru ölçmez o yüzden boyu söylemiyorum ben hastalarıma
Berna9097 Derinnmom aynı durumu bende yaşadım canım hiç üzülme muz ye ceviz yumurta haşlaması ye bir ay içeresinde benim bebeğim geri giderken şuan 10 gün önde gidiyor benide çok korluttular ama elhamdülillah iyi şimdi
Derinnmom Kevserehdhd çünkü hiç bacak gelişim geriliği diye birsey duymadım kimseden, hep 1 hafta önde 3 hafta geride bebek felan diye görüyordum
Sabrusebat haftaya kadar normal giderken son ultrasonda 100 gr kadar beklenen kilonun altinda dedi doktor, ben de stres oldum biraz, omega 3 verdi bebeğin kilo alması için, ben de süt ceviz kaşar yumurta her gün yemeye çalışıyorum bunları ama inş yetişir sonraki haftalarda.
Sabrusebat Beslenmeyle ilgisi ne kadar bilmiyorum ama doktor protein ağırlıklı beslen özellikle baklagil ve sebze tüket dedi. Kırmızı et zaten yiyemiyorum malesef.
Buseerdem1 Derinnmom 3 haftaya kadar geriden veya önden gitmesi normal ama muz kabak çekirdeği ve ceviz çok etkili gelişiminde her sabah yumurta yiyin mutlaka
Deletedmom_85 Derinnmom bizimde karın çevresi 1 hafta geride dedi protein ağırlıklı beslen dedi. Dikkat etmeye çalışıyorm bakalım haftaya inşallah haftasını yakalamış olur o zamana randevu. 2 hafta sonra gel demişti. Kaç haftalıksiniz?