Yagmur_92 Merhaba 18.haftama kadar bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu gidiyordu, 21.haftamda detaylı ultrasona girdiğimde boyu bir hafta gerilemiş ve BPD bir hafta önde görünüyor. Sağ ve sol urerin arter pozitif çıktı. Bunlar normal mi geçici mi başına gelen varsa yardımcı olur musunuz?
Cansu10 Yagmur_92 1 hafta gerilik ileri olma önemli olmadığını söylüyor doktorlar ama diğer konuyu bilmiyorum canım
Esomami Yagmur_92 Yagmur_92 gecebiliyoda ama sorun degil yani duzelirde benimde herseyi 2 3 hafta onde🤗
Ozge77 Canım benim detaylı ultrasonda herşey normal gözüküyordu ama son haftalara gelince başının 2 hafta önde boyununda 1 hafta geride olduğunu öğrendik ama doktor korkulcak bi sağlık durumu olmadığını bunların olabileceğini doğuma kadarda değerlerin değişebileceğini söyledi. Sende içini ferah tut inşallah en kısa zamanda haftasıyla uyumu yakalarız.
Yagmur_92 Esomami sağ ve sol uterin arter pozitif çıkması gelişim geriliğine sebep oluyomuş sanırım o yüzden endişelendim inşallah geçer
Yenianne25 Bizim de bir hafta geri gözüküyordu gelişimi şu an 37 haftadayız ve bir hafta ileri. Sağlıklı beslenmeye devam edin Allah’ın izniyle hiç sorun değil bir hafta ileri bir hafta geri. Sağlığı sıhhati yerinde olsun. Korkulacak bişey yok bence