Metisko 7+4gnluk hamileyim 6+3 de doktora gittim kese vardı ama küçüktü bebek gözükmedi korkuyorum gözükmez diye sizce normal mi bilginiz varsa paylaşırmısınız bide lütfen hamile anneler dua edermisiniz yarın doktora gidicem bebeği goruyum çok istiyorum bebegimin olmasını allah bana bağışlar insalah 😢😢😢😢😢😢
Nalanktl Metisko canım hiç korkma bende senin gibi ne sıkıntı yaşadım. Bazen ultrason cihazından da kaynaklanabiliyor. Farklı bir hastaneye git ben 3 gün sonra farklı bir doktorda gördüm bebeği. Çok endişelenmiştim boş gebelik diye.
NimetDilmen Metisko Hic üzülme cok normal. Ben 6 haftalıkken qittim qozukmedi. 2 hafta sonra aldım randevuyu ki bidaha üzlmeyim diye. 8+2 de qittim hem bebeqimi qördm hem kalp atısını duydum.
SevCem Metisko canimmm hiç korkma. Biz 8. Haftada gördük Hem kese içinde bebeği hem de kalp atışını. 🙏🙏🙏💜
Orianna95 Bn 6. Haftada sadece keseyi gördüm 3 hafta sonra çağırdı dayanamayım 7+4te tekrar gittim ve bebişimi o zmn gördüm daha çok minikler panik yapma
Metisko Orianna95 insalah bende görürüm çok saol bi düşük yaptım içimde çok korkular var allah'ım sesimi duyar insalah cvp verdim için tskr edrm
ucan44 kafana takma ufak oldugu icim gorunmemistir bendede oyle olmustu yanimdaki bir kadin uzulme ufak oldugu icin gorunmuyo demisti sonraki.haftalarda gorundu
Metisko ucan44 insalah öyledir benle kalsın da goruyum orda olduğunu biliyim içim çok rahatliycak çok saolun
Gizemmciik Canım bende ilk haftada gıttıgımde gorememıstım. Hatta alttan muanede gozukmustu kese 🙏🏻 Hıc bır sorun olmaz merak etme
Metisko Nalanktl bende çok boş gebelikten korkuyorum allah'ım ınsalh bna da evladımi bağışlarda bende anne olur 😢
Nalanktl Ayrıca onların hafta hesaplarına bakma benimde sat a göre 1 hafta geriden geliyor. Doktor sat tarihini değiştirdi hatta, geç yumurtlama veya geç döllenme olmuştur dedi bana da
Metisko Nalanktl insalah bnmde geç döllenme fln olmuştur da ondan gözükmez ınsalh canım çok saol cevapların için
NimetDilmen Metisko Cok sevindim canm ALLAH saqlıkla kucaqımıza almayı nasip etsin İnşaAllah 🙏 AMİN Cumlemizden 😊