Dlc Yazmelegi_ ay çok güzel 💕 karakteri olarak nasıl peki? Hani derler ya isimler karakteri yansıtır diye doğru veya değil ama merak işte 😄
Sadelim Dlc bence alakasi yok ama anne olunca insan her seysen etkileniyor Metehan ismini çok seviyordum bı arkadaşım olumsuz yorumlarda bulundu vazgeçtim gibi 😐
Yazmelegi_ Dlc vallahi benim kızım çok huysuz sinirli🤣🤣 ama başka bir tanıdığım Defne var çok akıllı masum bir bebek oda
Dlc Sadelim ben de aynı durumdayım. Duru isminden okuldaki öğrencilerim yüzünden vazgeçtim 😄 hormonları atarsak doğru bir davranış değil farkındayım 😂
Dlc gokyuzununogrencisii şiveni severim kız ❤️ Ama Devin ismi şu an tam kızıma göre. Hareket, kımıldanış demekmiş biz de kımıl kımılız 😄
Sadelim Dlc atamıyoruz malesef 😅 ama duru çok güzel yaaa 😍 devinle defne arasında defne ismi güzel bence ☺️
gokyuzununogrencisii Dlc yaaaaa❤️❤️❤️ çok tatlısın 🫠 anladım kuzucum, ilk defa duydum ondan bu tepkim:) Defne kızımın adı aşırı tavsiye edilir 😍😍😍 sağlıkla hayırla kolaylıkla kavuşalım inşallah ve🌸