Zeynepaltns Merhaba Hanımlar, kızım 6 aylık ve ben hamileyim. Aynı durumu yaşayan oldu mu ? Çok tedirginim aslında, bu kadar az zaman olmasının bir sakıncası olur mu ?
kahvesever__ Zeynepaltns oğlum 8 aylıktı ben hamileydim şimdi oğlum 20 aylık oldu kızım dogdu 3 ay 20 günlük oldu biraz zor oluyor ama ikisine de baka biliyorum çok şükür sizde hiç korkmayın ☺️
12hafsagunkokkaya96 Zeynepaltns bnmde oğlum 8 aylıktı kızıma hamile kaldım şimdi oğlum 4 kızım 2.5 yaşında tekrardan 3. Numara bnde burdayim dedi 32 haftadan slm doğuma az kaldı
turkan403 Zeynepaltns sağlıkla kucağıniza alın inşallah korkma başta zor olur ama hepsini bir büyütmüş olursun bu yönden bak doğurana kadar o büyümüş olucak keşke bende öyle yapabilsem 🤷
ayseyma_omer Zeynepaltns oglum 10 aylıktı kızıma hamile kaldığımda. Doğum cok kolay oluyor da sonrası biraz zor cidden. Allah hepimize kolaylık versin
Neval1 Kızım 3.5 aylıktı 2.bebeğime gebe kaldım çarşamba doğuma gidiyorum ilk bebeğim 1 yaşında araları çok yakın mutlaka zorlukları vardır ama ikizleri olanlar nasıl bakıyor diye motive ediyorum kendimi bence anneler yapar kalbini karartma🌸
mydeno13 Zeynepaltns bende 10 aylık kem hamile kalmışım oğlum 18 aylık suan da doğdu doğacak zor geçti ama 8. Aya girdim 10 gün daha dayanabilirsen diyorum 36 da doğururum diyorum
mimar_anne Zeynepaltns oğlum 7 buçuk aylıktı öğrendiğimde şuan oğlum 1 yaşında ben 17 haftalık hamileyim bakalım nasıl olacak ama birlikte büyüyecekler bu güzel bence ☺️
Zeynepaltns Bakmaktan çekinmiyorum üstesinden elbet gelirim ama insan bir garip hissediyor ilk öğrendiğinde . Şimdi kızım tam 6 aylık ve ben 7 haftalık hamileyim
Zeynepaltns Emzirmeye devam ediyor musunuz? Kullandığınız takviye vs var mı ? İlk randevum haftaya doktorum ne der bilmiyorum