Elfsglm Arkadaşlar bebeğin pskolojik gelişimiyle ilgili önerebileceğiniz kitaplar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum 🤗
Yogurtlupilav Elfsglm “Bilinçli Bebek”- Aletha J. Solter baya bu konuya değiniyordu. “Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı”nda da bazı psikolojik unsurlara yer verilmişti diye hatırlıyorum.
Eed7 Eyvah anne oluyorum diye bi kitap var onu almayında ne alırsanız alın saçma sapan detaylı bi kitap onun dışında pedagog Gözde erdoğanın Bebeğimle Oynuyorum ve emiyor mu? Diye kitaplar var okuyabilirsiniz 😊
Elfsglm Eed7 evet gözde erdoğanın bi programıda vardı tvde yanlış hatırlamıyorsam uyku ve yemek alışkanlıklarıyla ilgili kitaplarınıda araştırdım biraz anlatımı nasıl acaba 🤔
Elfsglm Yogurtlupilav bende şeyi buldum pedagog adem güneş 0-6 yaş çocukların eğitiminde 100temel kural diye bişey ona bakıcam bi. Bide “bütün beyinli çocuk” diye bi kitap var onada bakıcam bilemedim ki ya araştırıcam dediklerinizide
Eed7 Gayet güzel vaktiniz oldugunda bi D&R gidip oturup orda inceleyin hem biraz kitabı okumuş kitabı daha iyi anlamış olursunuz 😊