Rozii11 cansutekgul banada çok alma kullanamazsın dediler benimde 1 tane 10lu 1tane 5li hastane çıkışım vardı iki tane şapkalı tulumla 3 tane zıbın şapka patikli alt takımı aldım yinede 2 tane felan da zıbın var inşallah yeter yetmezse alırım artık diye düşünüyorum çünkü bazen dışına çıkarıyormuş yada kirletiyormuş
Tuba93 0-3 ay alınan kıyafetler pek giydirilmiyor sanki eğer çocuk 3.500 kilo üstünde doğarsa benim ilk bebeğimde öyle oldu hiç giydiremediğim tulumlar var ben çok bişey almadım ama beşik takımı olayı sebebiyle çok fazla kıyafeti oldu bebişimin
Karainci cansutekgul yani bende öyle almadim 2 tane 10 lu ve 3 tane de 5 li hastane çıkışı aldım ama yani anca yetiyor pijama falan saymıyorum
Mltm95 İki tane zıbın aldım bi tane 5 li takım aldım annemde bi zıbın bi takım almış 2 de onlu set almayı düşünüyorum toplam 7 şu an net ama zamanla beğendiğim olur hediye gelir vb diye şimdilik bu kadar düşünüyorum çok alma diyorlar
AleynaResul Arzu343434 yok yenidoğan olarak toplasan 10 tane yoktur yani ben genelde 3-6 ve üstü aldım
Arzu343434 AleynaResul dogmadan ileriki ayları almak lazım mı mı şimdiden bilemedim 6 aya kadar aldım ben de. Sonrası yaza denk geliyor
1prensesannesi__ cansutekgul alicaksan da her bedenden 3 er aylık al mesela 3 ay boyunca 5 takim kiyafet yeterse bi bedenden 5 takim al sonra bi boy büyüğünden de 5 takim al alirken mevsim hesaplamasini yap öyle al 🥰
e_blue_sky_a Seda_nur4760 ilk 40gun sürekli çamaşır düşünmek zor olur bence hastane çıkışları kurtarıcı olur. Çabuk büyüyecek ok de Çabuk büyüyene kadar geçen sürede ya sezaryenli olursam. Benim annem yanımda olacak ama o da 75 yaşında kadın
AleynaResul Arzu343434 hesaplayıp ayına göre alabilirsiniz çünkü fiyatlar alıp başını gidiyor felaket
Deletedmom_112 Arzu343434 büyük olarak sadece 5 6 takım 3 6 ay aldım onu da 0 3 aylar olmuyo bebeğe dedikleri için yedekte dursun nolur nolmaz diye gerisini almaya bence gerek yok
e_blue_sky_a Seda_nur4760 benim 1tane fotoğraf çekimi için baya Bi cicili var. 1tane 7li ilk doğunca hemşireye verilecek. 3tane de 5li. Toplamda 5hastane çıkışı. Ama %100 pamuklu ve organik ürünler bunlar Bi karış değil yenidoğan ama kalıpları çok güzel. Rahatlıkla giyer gibi geliyor. Bi tanıdığım bebeğinin üstünü az değiştiriyor idi bebeği enfeksiyon kaptı yoğun bakımda mahfoldular. Size tavsiye bebeği kirletmese bile en az 2kez değiştirin çünkü illa üzenlerine ter siniyor bakteri oluyor nefesler siniyor
Aryemuss cansutekgul çabuk buyuyorlar evet ama çok çabuk da kirleniyor ben 4 takım hastane çıkışı aldım 5li .. 3 de tulum. Kızım iki haftalık sürekli yıkıyorum ben bide sürekli değiştiriyorum ondan belki yani bir iki hafta sonra bunları giydirmeyecek olsam bile pişman değilim hic
asell13 cansutekgul vala canım heöen büyüyolar ama sürekli kusuyolar bi kaka yapıyor enseye kadar ne battaniye kalıyor ne müslin ne kadar takım olsa elinin altında daha kolay olur senin için büyüsünler zaten çabamız o ama kıyafet de lazım oluyor sürekli bi kusma merasimi var olmasa bile ben sürekli değişirdim