3bebekannesiii ilkgozagrim__ canım bana birden çok resim verdi 21+2 olduk bugün yaptırdık bizde kılomuz 470
ilkgozagrim__ 3bebekannesiii sabah mı gelmiştin sende kuzu açık saçlı bayan değil misin sen biraz kilolu olan
PrensinibekleyenAnnee ilkgozagrim__ 27+2 çekilmiş normalde vermiyor ama ben heyette girmiştim ordaki doktor sağolsun o verdi
ilkgozagrim__ PrensinibekleyenAnnee hmmm doğru orası vermiyo kuzu iyi bari verdiyse sağlıkla büyüsün kuzum bebiş
ozgekader PrensinibekleyenAnnee nasıl güzelsin sen Allahım öyle güzel yaratıyoki kokusu ne güzeldir şimdi annesi onun 🩵🪽 Benimde kızım olucak daha çok var ama zaman su gibi 🩷🪽
PrensinibekleyenAnnee ozgekader çok güzel hemde çok şükür nasip eden Rabbime sağlıkla kucağınıza alın sizde inşallah 🌸
ilkgozagrim__ ozgekader sonucu söylerken sana orda söylemesi gerekiyordu şeker yüklemesi olacaksın diye
ozgekader ilkgozagrim__ kuzum perinatoloji deki doktor söylemedi belkide söyledi ama o an kalbini falan söyleyince kafam allak bullak oldu kendi doktoruma gidicem ya ozaman o söyler büyük ihtimalle
Elff0 ilkgozagrim__ 21 hafta 3 günlüğüm bugün detaylıya girdim özelde 344 gram dedi çok az geldi moralim sıfırrr🥲