Zehraumut Nurycr maşallah sağ Salim kucağına alırsın inşallah kuzum valla 24 saat aboooo ne kadar zor olmuş ilkin
Nurycr Zehraumut Su bitip sancı açılma olmayınca baya bekledik malesef . Sonra kendi sancım geldi de çok şükür öylelikle doğdu. Bir nevi zorla doğurttular 🥲 Aminn tüm bekleyenler inşallah 🤲
Gule1- Benim ilk doğumum olacak inşaAllah çarşamba gününe yatış vericek. 2-3 cm açılma var dedi. Suni sancı verecek açılsa hayırlısıyla bir
Zehraumut Gule1- senin gene var benim hiç açılma yok inşallah temennim pazartesi ye kadar açılmam olsun
Bus123_ Zehraumut benim ilk doğumunda 2 cm acıktığım vardı çok çok az da kendi sancim vardı hemen şunu taktılar az az açtılar sabah 9 da girdim akşam 19:15te kızım kucağımdaydı çok şükür bir problem yaşamadım
Zehraumut Bus123_ açıklık olunca genelde ilerliyor benim daha hiç açıklık yok kuzu o korkutuyor Benide
K-Canseven Nurycr canım açılması ileri olan kadınlarda suni sancıyı ıkınma hissi gelsin diye mi veriyorlar
Nurycr K-Canseven Benim sancım yoktu hiç o yüzden suni ile desteklediler. Çünkü sancı olmayınca açılma olsa da bebek kendini ittirmiyor .
Aynur_41 Zehraumut yer sıkıntısından dolayı hastane uzaktı mecburı sunnı aldım 10 gün vardı dogumuma eğer sıkıntılı hastane uzaklığı va yoksa sancınızı bekleyın derim sunnı illet birsey alttan verıolar olmassa koldan cahılce hareket edıldı ve sunnı sancının zararları da çok almayın derim bekleyin olmadı sezeryan olun
Zehraumut Aynur_41 bende pazartesiye kadar bwklicem pazar günü günü doluyor gelirse gelir gelmezse mecbur suni ile denenecek ben sezeryandan daha çok korkuyorum
K-Canseven Nurycr aa anladım tam açılma olsa bile anne adayı sancı hissetmiyorsa bebek gelmek istemiyor😁 forumda okuyup çok merak ettiğim bir konuydu.
AsyA_34 Zehraumut 16 gün önce doğum yaptım kendi sancım yeterli gelmedi 5 cm di sonra suni sancı aldım 3 4 saat sonra 9 cm oldu doğuma alındım
Zehraumut AsyA_34 maşallah açıklığın varmış ama benim yok ya o yüzden korkuyorum açılma olmazsa die ama kendimi teselli ediyorum olmasaydı ilkim normal olmazdı die 😂😂
Nurycr K-Canseven Sancı hissetmiyorsa demeyelim de sancısı hiç yoksa diyelim tabi son dakika ıkınma hissi geliyordur heralde diye düşünüyorum. Epidural de sancı oluyor ama anne hissetmiyor mesela ama sancı olduğundan bebegin ittirme olayı oluyor. Bende kontrole gitmeseydim evde kendi kendine doğar miydi acaba onu merak ediyorum 😅
K-Canseven Nurycr ya size de maşallah bir çok kadının hayali. 7 cm açıklıkla hastaneye gitmek. Hep özeniyorum böylelerini 😀
Deletedmom_103 Zehraumut 39da sıfır açıklık 39+1de 3 cm açıklıkla suni aldım ve güzel ilerledi epiduralle birlikte Ama epidurali alana kadar o sancıyı karşılamak biraz zorladı bebi Tabi herkeste farklı olabilir acı eşiği Merak etme epidural alırsan mis gibi doğum olur
Zehraumut Deletedmom_103 önce açıklık olmadan suni aldın doğru anladım demi hayırlısı bakalım son 8 gün gelmezse suniyi mecbur alıcam sezeryan olmaktan iyidir
Deletedmom_103 Zehraumut Yok hayır 1 gün önce sıfır açıklığım vardı 1 gün sonra 3 cm açıklıkla hastaneye gittim sonra suni aldım Yani her an her şey olabilir Sıcak su da bol bol squat öneririm bende işe yaramıştı
Zehraumut Deletedmom_103 çok tşk ederim kuzum cuma günü son kontrol var artık bende o zamana kadar birşeyler yapmam lazım azıcık bile açıklık olsa devamı zaten gelirde bakalım nişan felan geldimi bu arada bende hala tık yok