Deletedmom_247 Kızzzlar regleme 6gün kala sağlık ocağına gidip kan versem gebelik çıkar mı? Lütfen bilgisi olan birisi cevaplayabilir mi 🥹
tugcesakzci Deletedmom_247 çıkmama ihtimali yüksek canım biraz daha sabredip 2 3 gün kala verirsen daha net sonuç elde edersin
2prensessannesi Deletedmom_247 5 sene korundm sonra bebek istedik tekrardan yumurtlamaya göre planlıydı. Merak ettim tuttu mu diye yaptırdm çikti
elmaelmaelma Ben adet tarihime 9-10 gün kala öğrendim kan tahliliyle. Eğer geç döllenme değilse çıkar. Ama ben eşimin doğum gününe yetişsin diye o kadar erken baktırmıştım, yoksa beklerdim adet gecikmesini.
_ruyaninannesi_ Deletedmom_247 adettin gecikme yapsın bnce bekle gecikme olursa git kan ver daha çok erken
Kg16 Bende beklenen regl tarihinden 4 gün önce kandaki testle öğrenmiştim. Erken gebelik testi yaparsanız hafif silik çizgi çıkacaktır. Ama doğru sonuç vermesi için bir kaç gün daha beklemenizi öneriririm. 😊🌸
Deletedmom_99 Deletedmom_247 çok çok erken sen bi adet tarihinden 15 gün geçsin. İki kıpkırmızı çizgi seni mutlu eder.