Ebrarabla_06 Ilaydagktp benim doktor öyle demişti hatta ben ameliyattan on gün sonra gidip açtırdım inan ki hiç ama hiç bir şey hissetmedim bende çok korkuyordum
Ilaydagktp Ebrarabla_06 valla yırtığım falan yok da olsa da problem değil de nasıl yaptırırım bilemiyorum benim teyzem iki doğum yaptı ikiside sezeryan lazer hatta bikini giyebilsim diye ona göre yaptı lazeri
YigitPoyrazMomm asell13 peki bisy sorucam canım 11 günlük olduk biz bugün sağlık ocağına gittik direk hemşire baktı sarılık var dedi yarın hastaneye gideceğiz çok korkuyorum yeni doğanda sarılık normal mi
asell13 YigitPoyrazMomm normal canım oğlum da da olmuştu meme ve mama vermeme rağmen oldu sürekli sürekli emzirdim yetmediği yerde mama verdim güneş ışığı alacak şekilde elleri kolları yüzü açık güneşlendirdim oda çok iyi geldi aklında bulunsun
Hopefulmom esmerrmm Merhaba çok geçmiş olsun neden keloid oldu acaba dikişiniz sormak isterim eğer sizin içinde uygunsa
esmerrmm Hopefulmom doktora sordugumda , bazı vucutlar bazı yaraları böyle kapatıyormuş dedi, ve benim bilgim olsaydı önlem olarak krem kullanırdım , nasip olursa ikinci sezeryanimda kullanicam
YigitPoyrazMomm asell13 bende dediğin gibi yapıyorum inşallah değerleri normal çıkar evde güneş altina tutarım yeter ki iyi olsun kendimi çok etkilemek istemiyorum iyi olacak inanıyorum inşallah
Hopefulmom esmerrmm keloid dikiş yerinde ufak şişlik mi oluyor acaba benim dikişin ortasında ufak kabarıklık var cok minik ama
DENIZ_55 YigitPoyrazMomm bende çarşamba gece sezeryan oldum bende devlette yaptim dikiş alınmayacak dedi sadece kontrole gel dedi 🥰