Cankuss35 YigitPoyrazMomm tentirtiyotla mutlaka pansuman yap eğer o dikişler kurursa canın çok yanar 😢
YigitPoyrazMomm Cankuss35 ıslak mi kalması gerek canım ay ben panik atak olurum korkudan ve 2 günde bir pansuman yapın dediler evde eşim yapıyordu
Glnygndz23 YigitPoyrazMomm ay inşallah allah güç kuvvet verirse yürümek istiyorum tek isteğim ipli dikiş olmaması aldırması ayrı bir dert olur çünkü
YigitPoyrazMomm Glnygndz23 yürürsün canım hele bebeğinin sesini duyunca cabuk ayaklaniyorsun kuzum rabbim yardımcın olsun inşallah çarşamba günü aldiracm bakalım nasilmis
YigitPoyrazMomm esmerrmm ya bana neden eriyen yapmadilar of kafayı yicem eriyen dikiş nasil peki canim
esmerrmm YigitPoyrazMomm sen hic aldirmaya gitmiyorsun kendi kendine kayboluyor bence cok iyi hatta dikişimde cok guzel olmustu ama sonrada keloid oldu malesef , keloid olmasaydi superdi
Feyzabeyoglu YigitPoyrazMomm 21 gun once dogum yaptim bende sezaryen ayni ipleri görüyordum bende sen gibi Aldirdiktan sonra yapıştırma dikis gibi duruyor merak etme İnce bi cizgi seklinde
Cankuss35 YigitPoyrazMomm tamam devam etsin işte kurursa canın çok yanar . Parmağımda yaşadım aynı şeyi
asell13 YigitPoyrazMomm yok yok hissetmiyosun bile korkma 😅 sezeryandan sonra ilk ayağa kalkmayı atlattıysa dikiş aldırmayı hissetmezsin bile merak etme 😂😂
YigitPoyrazMomm asell13 ay hadi inşallah kuzum🥰😂🤲 maalesef doğum yaptm gün ayaklanmam lâzımdı yoksa hastane çıkış zor olurdu üstelik bebeğimin sesine kalktm ben zor oldu ama başardım çok şükür😂🤱
asell13 YigitPoyrazMomm allah annelere ayrı bi güç veriyor bende hiç yatmam bebeğe kendim bakarım eve geldim kendim yıkadım kendim duş aldım ortalığı topladım makineye çamaşır attım ve 3 günlük sıfır uykuyla yaptım daha iyi oldu 5. Günü normal hayatıma döndüm
Hopefulmom esmerrmm Merhaba çok geçmiş olsun neden keloid oldu acaba dikişiniz sormak isterim eğer sizin içinde uygunsa
Feyzabeyoglu YigitPoyrazMomm acimiyor merak etme. İpin bi ucunu kesip öteki taraftan hizlica cekiyor doktor. Anlık minik bi acima oluyor o kadar. Sezaryen dogum için minik bi aci bu icin rahat olsun 😅
YigitPoyrazMomm asell13 hayatım bende normale döndüm ama dikiş olayı korkutuyor beni peki nasılsın şimdi
Nur_budak YigitPoyrazMomm bende 1 ay önce doğum yaptım sezeryanla hiç hissetmiyorsunuz dikiş alınırken acımıyor
Kardelennn21 YigitPoyrazMomm hala öyle dikiş yapıyorlar mı ya Ben 2021 de sezeryan oldum estetik dikişti
myangelson YigitPoyrazMomm alırlar bence zaten orası uyuşuk olduğundan fazla hissetmezsin bence hafif bir acı olur diye düşünüyorum. Naptın aldırdin mi 😅