Hnd_01 Smlbvmya hayır magnezyum değil.erken doğum riskini daha güçlü ilaçlarla durduruyorlar.haftalik proloton depo iğne vuruldum.nidilat ilaç başlatıldı günde 3 kere yuttum.aynı zamanda progestan fitil günde 3 kere kullandım.ayrica makattan endol fitil aldım.
Smlbvmya Hnd_01 ben 27 haftalık hamileyim nst de düzenli sanci çıkıyor serum ve progestan igne vurdular fitil de aldım ama nidilatin yan etkileri var diye biraz bekleyelim dediler şuan kasılmalar devam ediyor sizce gidip alayım mi ilacı sizde yan etki yaptı mi
Aybarssmom_ Anonimmmm adet olacakmış gibi ağrım oluyor arada ama beni çokta rahatsız etmiyor yani engel olacak kadar değil ama tabi şuan yatıyorum hep
R_Cankesen12 Aybarssmom_ geçen hafta ağrıyla gttm 1cm açıklık ve biraz kasılmam vardı ve genıtal da çok ağrım vardı 36.haftam da geçen hafta bugün acıl sezaryen ile aldı doktorum
R_Cankesen12 R_Cankesen12 bna bir tane ciğer geliştirici vurdu yarım saat bile sürmedi ağrım gecmeyınce doktorum geldi sezaryen alındım
Hnd_01 Smlbvmya doktorunuz ne diyorsa onu yapın.kendiniz ilacı almayin.bende çok yan etki oldu.siddetli baş ağrısı,miğde bulantısı,ilacı yutmaya korkuyordum.ama mecbur kullandım.serum iyi gelir muhtemelen.❤️
Beyzatas3 39+4 benimde aynı şekilde yatış yapılmadı bekliyoruz sık gelen bir ağrım yok henüz ama nstde çıkıyor 😬 umarım kolay doğumlarımız olur
Aybarssmom_ Beyzatas3 ben de öyleyim pek ağrı hissetmiyorum bu haftayı atlatırsam güzel olur umarım kolay olur doğumlarımız 🥲
Aybarssmom_ Snsyda ay inşallah durur canım bana büyük bir serum, iğne (ne olduğunu bilmiyorum), ciğer geliştirici iğne yaptılar bir doz biraz rahatlattı onlar yine var ama çok değil nstde de az çıktı dün. İnşallah senin içinde işe yarar canım
Aybarssmom_ Mercimeek canım ben zaten çok sancı hissetmiyordum daha çok regl ağrısı gibi ağrılar çekiyorum bebeğin toplandığını hissediyorum bunlar sancıysa şuan biraz var 😅 özellikle idrara çıktıktan sonra rahmimde ağrı oluyor belime vuruyor şuan anlamadım inşallah bu hafta durur yerinde 🥲
Mercimeek @“Snsyda”#p30693745hiç korkma bende 29 da başladı 32+4 de yatış yaptım doğum anında ki sancılar çıktı bende serum hap iki doz ciğer geliştirici oldum çıktım şuan sancılarım daha hafif yarın kontrole gideceğim bende inşallah yüksek çıkmaz sancılarım birde benim şöyle bir riskim var coraspin kullanıyorum iki hafta gelmemesi gerekiyor yoksa benim kanamam durmaz ama ne yapıyoruz düşünüyoruz yatıyoruz :)
Mercimeek Aybarssmom_ benimde aynı adet sancısı gibi oluyor bebiş bir yere toplanıyor sanki bunların hepsi sancıymış 😃 benimde ya ya çok sıkışık olursam oluyor ya da çıkınca oluyor inşallah durur kuzum benimki de şöyle 4 hafta kadar daha dursa içeride :) kilosu kaç bebişin şuan ?
Aybarssmom_ Melekk59 çok özür dilerim bu mesajı görmemişim o an stresle çok teşekkür ederim öncelikle 🫶 regl ağrısı çekiyorum daha çok bebeğin toplandığını hissediyordum rutin olarak kontrole gitmesem haberim olmazdı beni çok engellemiyordu çünkü
elifekeklikci Aybarssmom_ aynı devam ediyor doktorum 1cm açılma ile bişey olmaz dedi sancıları da ilaçlarla durdurcaz 2 hafta dedi sonra kendi haline bırakcaz artık dedi